ΜΗΛΟΣ

Μήλος

SOS! Το Αεροδρόμιο Μήλου είναι σε πρωτοφανή οριακή κατάσταση!

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται το Αεροδρόμιο Μήλου, καθώς η υποστελέχωση είναι τέτοια, που ανά πάσα στιγμή η λειτουργία του μπορεί να διακοπεί.

Την ώρα που το Αεροδρόμιο της Πάρου συνεχώς αναβαθμίζεται, το αντίστοιχο δικό μας έχει αποψιλωθεί σε επικίνδυνο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την περίοδο στο Αεροδρόμιο Μήλο, υπηρετούν για την ΥΠΑ 5 άτομα, αντί των 14 που προβλέπονται. 

Από αυτούς ένας (1)!  είναι στον Πύργο Ελέγχου, οι δύο είναι οδηγοί, Ενας (1) Ηλεκτρολόγος και μία καθαρίστρια.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ!

Οπως είναι φυσικό, με την οριακή αυτή στελέχωση κάθε μέρα και κάθε στιγμή είναι εξαιρετικά πιθανό το αεροδρόμιο να κατεβάσει ρολλά!

Η ΥΠΑ και το Υπουργείο Μεταφορών πρέπει να λύσουν το πρόβλημα επειγόντως. Η Μήλος έχει μεγάλη οικονομική δραστηριότητα, αλματώδη ανάπτυξη, σημαντική εισφορά στα δημόσια έσοδα και δικαιούται τέτοιας απαξίωσης από την πολιτεία.

Το Αεροδρόμιο Μήλου οποίο λειτουργεί καθημερινά εκτός Τρίτης, γίνεται επίσης πολύ συχνά αντικείμενο χλεύης για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο πρό της εισόδου. Μόνο ...πύλη του νησιού μας δεν μπορεί να ονομαστεί!

Κατά τα άλλα, κόπηκε αυτή την περίοδο και άλλη εβδομαδιαία πτήση, οπότε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, καμμιά από τις δύο εταιρείες που πετούν στη Μήλο, δεν έχουν δρομολόγια, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες έχουν από δύο!

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios