ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση Στήριξης μητρικού θηλασμού

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση την Κυριακή 26/1/2020 από την ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας στην αίθουσα του ΠΟΣΠΟΜ.

Σας Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση και τα μηνύματα σας. Θα ξαναβρεθούμε σίγουρα γιατί πολλές μας το ζητάτε και γιατί εμείς που τα καταφέραμε και συναντηθήκαμε αυτή τη φορά ανακαλύψαμε πόση ανάγκη έχουμε να μοιραστούμε το βάρος και τη γνώση των προσωπικών μας ιστοριών και να τις μετατρέψουμε σε δύναμη για μας και για τις υπόλοιπες θηλάζουσες που συναντάμε! Τα δώρα από το φλουρί κέρδισε η Μαρία Καματερη και η κορούλα της όπως και ένα δώρο από την κλήρωση!! Τα υπόλοιπα δώρα της κλήρωσης κέρδισαν οι Κατερίνα Βαμβούνη, Μαρία Ραπανάκη, Άρτεμης Μάλλη και η Μαριλένα ! Συγχαρητήρια στις τυχερές!

Ευχαριστούμε τους φούρνους Άρτεμις για τη πολύ γλυκιά βασιλόπιτα, τους Άννα Ξυδού και Γεώργιο Μαρτάκη για το δώρο για την κλήρωση, το FaskoMilo-MILOS για τα δώρα για το φλουρί και για την κλήρωση!! Ευχαριστούμε την ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας και συγκεκριμένα την Karamanli Eirini και την Margiota Gavri που μας έδωσαν την ιδέα μοιραστήκαν γνώσεις κ υλικό και στήριξη!

Kαι ένα μεγάλο μπράβο σε όλες εμάς που πραγματοποιήσαμε και στηρίξαμε με πολλούς τρόπους την συνάντηση υποστήριξης θηλασμού τις Νάντια Κυριάκου, Δέσποινα Παπαδοπουλου, Μάγδα Μαντουδη, Άννα Μαρία Κεντρωτά, Κατερίνα Βαμβούνη, Μαρία Ραπανάκη, Άρτεμης Μάλλη, Στέλλα Πριμικύρη, Χρύσα Κασαπάκη , Μαρία Καματέρη!

Θα έχουμε νέα συνάντηση σύντομα.

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios