ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Πίτα Παμμηλιακού: Ηταν όλοι εκεί!

Σε μία εκδήλωση από τα παλιά με πολύ κόσμο στο εστιατόριο Γλαρονήσια και μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η κοπή της πίτας όλων των τμημάτων του Παμμηλιακού.

Παράλληλα στην εκδήλωση έκοψαν για πρώτη φορά την πίτα τους οι παλαίμαχοι της Μήλου, που κάνουν τις δικές τους ετοιμασίες για τη συμμετοχή τους στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πλήθος αθλητών, κόσμου και θεσμικών παραγόντων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Παμμηλιακού, πιστοποιώντας την εμπιστοσύνη τους και την αναγνώριση στο έργο που επιτελεί ο σύλλογος.

1 8 696x522

Παρόντες ήταν οι: Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νίκος Σιρμαλένιος, η έπαρχος Μήλου κα. Έλλη Χωριανοπούλου, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Μικέλης Μανόλης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Ζούλιας, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μήλου κ. Χρήστος Νίνος, ο Ειρηνοδίκης Μήλου και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Επίσης το παρών έδωσαν πρόεδροι και μέλη συλλόγων της Μήλου, ενώ την εταιρία ΙIMERY’S εκπροσώπησε η κυρία Άννα Βόγλη με την Γραμματέα του διευθυντή της εταιρίας στη Μήλο κ. Γιάννη Σανούδου.

Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκε και η «Αιολική Μήλου» με την κα. Μανταλέννα Γερασίμου, όπως και ο πρόεδρος του Ιέρακα Μήλου κ. Δελιβασιλείου.

Ο πρόεδρος του Παμμηλιακού κ. Βαμβακάρης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους αθλητές και τους γονείς, όπως φυσικά τις εταιρίες και τον δήμο Μήλου για την στήριξη.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Σιρμαλένιος, οι αντιπρόεδροι του συλλόγου κ.κ. Λιβάνιος και Παναγιώτου, ενώ εμφανώς συγκινημένος παρουσιάστηκε ο δήμαρχος κ. Μικέλης, ο οποίος έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τον σύλλογο και για πρώτη φορά παρέστη στην εκδήλωση από τη θέση του ως επικεφαλής του δήμου.

Όσο αφορά τις εταιρίες IMERY’S και Αιολική Μήλου, οι κυρίες Βόγλη και Γερασίμου υποσχέθηκαν να είναι πάντα κοντά στον σύλλογο και θα τον στηρίζουν οικονομικά.

Τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν ο Γιάννης Λιλής από την Κ16 του Παμμηλιακού και για τους παλαίμαχους ο Γιάννης Ζούλιας

Ο Παμμηλιακός ευχαριστεί τον φούρνο ”Άρτεμις” του Γιάννη Μάλλη που προσέφερε τις πίτες, το Μίνι Μάρκετ ”Τσακανός” Βήχου Μαρί και το ”Καλημέρα” του Μιχάλη Βήχου που προσέφερε τα ασημένια φλουριά.

 

Πηγή:https://www.sportcyclades.gr

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios