ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Επιτυχής η κοπή της πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μήλου

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  2/2/2020 με εξαιρετική επιτυχία  η Γενική Συνέλευση και η κοπή της  πίτας από το σωματείο μας.  Στην κατάμεστη από συνταξιούχους άλλα και άλλους προσκεκλημένους  αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μήλου  συζητήσαμε τα θέματα των συνταξιούχων , κάναμε τον απολογισμό της δουλειάς του σωματείου τον χρόνο που πέρασε και τον προγραμματισμό για τον καινούργιο.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε με την ανάγνωση της πρόσφατης ανοιχτής επιστολής του σωματείου για την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Μήλου. Οι συνταξιούχοι που συμμετείχαν στη συνέλευση δήλωσαν την αποφασιστικότητα τους  να αγωνιστούν για την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης στη Μήλο.

Η ανοιχτή επιστολή που απευθύναμε στους αρμόδιους φορείς δημοσιεύτηκε στην παγκυκλαδική εφημερίδα «Κοινή γνώμη» και έχει ήδη τα πρώτα της αποτελέσματα. Κατατέθηκε  στη βουλή από τον Μηλιό  βουλευτή Κυκλάδων Ν.Συρμαλένιο. Περιμένουμε  την  όποια απάντηση.

Εμείς, οι συνταξιούχοι της Μήλου,  σε συνέχεια αυτής της επιστολής δηλώνουμε πως αν δεν πραγματοποιηθούν οι υποσχέσεις των αρμόδιων φορέων για την στελέχωση του Κέντρου Υγείας θα ακολουθήσουμε τον δρόμο των κινητοποιήσεων .

Για την εκδήλωση της κοπής της πίτας θέλουμε  να ευχαριστήσουμε:

  • Τους Αντώνη και Αντρέα Μάλλη ( επιχείρηση «Γρηγόρης» ) για την δωρεά των διάφορων σκευασμάτων (τυροπιτάκια κ.α.)
  • Την Αικατερίνη Κυπραίου για την  οικονομική ενίσχυση του σωματείου  με το ποσό των 50 Ευρώ που κέρδισε στο φλουρί της πίτας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μήλου

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γραμματέας

Γ. Μάλλης                                                                                          Δ.Μαλαχίας

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios