ΜΗΛΟΣ

Μήλος

7η στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη η Μαρία Καβαλιέρου - Καλές επιδόσεις στο ΣΕΦ.

Την 7η θεση στο 4o Βαλκανικο Πρωταθλημα U-20 που διεξηχθη στην Κωνσταντινουπολη (9-2-2020) στο σταδιο karakoy atletizm salonu κατελαβε η Μηλια πρωταθλητρια της ΑΕΚ στο αλμα εις τριπλουν με επιδοση 12,31 στο 6ο της αλμα! Στους αγωνες συμμετειχαν οι καλυτεροι αθλητες και αθλητριες απο 21 κρατη που απαρτιζουν την Βαλκανικη ομοσπονδια και η εμφανιση της Μηλιας αθλητριας με το εθνοσημο στο στηθος κρινεται απολυτα θετικη!!! Πρωτη Βαλκανιονικης κατεταγη η Ελληνιδα πρωταθλητρια Ευρωπης Σπυριδουλα Καρυδη με ρεκορ αγωνων, στην 2η θεση κατεταγη η προ διετιας πρωταθλητρια κοσμου Βουλγαρα Aleksandra Nacheva , 3η η τουρκαλα Acgoz
4η η Μολδαβεζα Dabiza
5η η Σερβα Gniatovic 6η η Ουκρανη Yelanska 7η η Μαρια Καβαλιέρου και πισω απο την αθλητρια της Μηλου ακολουθησαν 8η η Ουκρανη Babitska 9η η Μολδαβεζα Karamanuta 10η η Τουρκαλα Elina Atam 11η η Αρμενισα Minasyan και 12η η Ρουμανα Colibisanu.

image13

 

Επισης την ιδια ημερα στο ΣΕΦ 9/2/20 αγωνισθηκαν σε ημεριδα Γυναικων οι νεανιδες Μηλιες αθλητριες Πηνελοπη Βασιλοπουλου (ΑΕΚ) και Μαρια Μαλλη (Πανναξιακος ) με απολυτη επιτυχια. Η 18χρονη Πηνελοπη στα 60μ με εμποδια κατελαβε την 6η θεση με νεο ατομικο ρεκορ 9,13 . Να σημειωσουμε οτι ο χρονος 9,13 της Πηνελοπης ειναι ο καλυτερος στην Ελλαδα στην κατηγορια Νεανιδων!!!

image14

Η 17 χρονη Μαρια Μαλλη με επιδοση 5,20 στο αλμα σε μηκος κατεταγη στην 8η θεση ενω λιγο πιο πριν με επιδοση 11,45 στο τριπλουν Γυναικων κατεταγη στην 6η θεση.

Ειναι πολυ εντυπωσιακο στα ορια του εξωπραγματικου να βλεπουμε να διακρινονται σε αγωνες Κλειστου Στιβου ακομη και σε διεθνείς αγωνες 3 κοριτσια απο την Μηλο που στερειται οχι απλως εγκαταστασεων για κλειστο στιβο αλλα δυστυχως και οι συνθηκες για ανοικτο ειναι παντελως ανυπαρκτες!!!!

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios