ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Μήνυμα και ευχές για το Πάσχα από τον Σύλλογο Ζεφυρίας

 

Αγαπητοί συμπατριώτες, σεβαστά Μέλη του Συλλόγου μας, φίλες και φίλοι.

 

Στις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι λόγω της πανδημίας του Κορωνοιού COVID-19, ο Σύλλογός μας συμμερίζεται και κατανοεί όλους τους συμπατριώτες μας.

 

Σε ένδειξη συμμόρφωσης στα μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Σύλλογος της Ζεφυρίας «Η Χώρα», ανέστειλε προσωρινά και για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα μέτρα, τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. καθώς επίσης και τις όποιες δραστηριότητες είχε προγραμματίσει αυτήν την περίοδο.

 

Λόγω των Άγιων ημερών του Πάσχα που διανύουμε, νιώθω την υποχρέωση να ευχηθώ εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, να περάσει γρήγορα η δύσκολη αυτή περίοδος της πανδημίας, να έχομε όλοι υγεία, να χαιρόμαστε όλοι τα πρόσωπα που αγαπάμε και η επερχόμενη Ανάσταση , να είναι Ανάσταση για όλους εμάς και τις οικογένειές μας και να επιτευχθεί κάθε στόχος, κάθε σκοπός.

 

Τα Μέλη του Δ.Σ. αλλά κι εγώ προσωπικά, καταβάλλουμε και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, με κάθε μέσω, στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, στην ανάδειξη των ιστορικών μνημείων του χωριού μας αλλά και ολόκληρου του νησιού και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει τον πολιτισμό και τη Μήλο.

 

 

Σας ευχόμαστε καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα

Χρόνια πολλά

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

 

Ο Πρόεδρος                            Η Γραμματέας

Γεώργιος Καμακάρης               Μοσχούλα Κουρέλη

 

 

 

 

More about: |

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios