ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ν. Ξενάκης: Δικαιώθηκα από την ΑΑΔΕ - Τι λένε τώρα όσοι με κρέμασαν στα μανταλάκια;

 

 

 

Τον Απρίλιο του 2019  με προδήλως αβάσιμα δημοσιεύματα ηλεκτρονικών ιστοσελίδων κατηγορήθηκα ως  «φοροφυγάς»  διότι δήθεν  δεν εκδίδω φορολογικά στοιχεία για τις θαλάσσιες εκδρομές που  διοργανώνω. Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικά από  αυτά:

1

 

 

 

3

4

5

 

 

Με τα ανωτέρω δημοσιεύματα προσβλήθηκε ανεπανόρθωτα  η τιμή και η αξιοπρέπεια μου  ως  ανθρώπου και  ταυτόχρονα  θίχτηκε  βαρύτατα η φήμη της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, δηλαδή των θαλάσσιων εκδρομών. Όμως επειδή «το ψέμα  έχει κοντά ποδάρια»  με την υπ΄ αριθ. 713/8-4-2020 απόφαση του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Επίλυσης διαφορών της ΑΑΔΕ η προσφυγή μου έγινε πλήρως  και καθ΄ ολοκληρίαν δεκτή. Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επίλυσης διαφορών της ΑΑΔΕ αποφάνθηκε ότι δεν τέλεσα καμία  απολύτως  φορολογική παράβαση και δη  αυτή της φοροδιαφυγής όσον αφορά τις θαλάσσιες εκδρομές με «ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ» που διοργανώνω.

 

 

Περιμένω από  εκείνους οι οποίοι με περισσή ευκολία  με «κρέμασαν στα μανταλάκια»,  τουλάχιστον  να ζητήσουν συγνώμη και να ανασκευάσουν τα αβάσιμα δημοσιεύματά τους  όπως  επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία και προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν είχαν πρόθεση συκοφάντησής μου .

 

 

 ΜΕ ΤΙΜΗ   

 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ  

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios