ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Συνεδριάζει η Τοπική Κοινότητα Μήλου

 

 


Σας προσκαλούμε όπως την 03η του μήνα Ιουνίου 2020, μέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 06.00μ.μ., συμμετέχετε σε συνεδρίαση δια περιφοράς, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/Α/11-03-2020), για να συζητηθούν και ληφθούν από το Συμβούλιο της Κοινότητας Μήλου, αποφάσεις για το παρακάτω θέμα:

 

  1. Χορήγηση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας ψυχαγωγικών παιδειών περιορισμένης διάρκειας (ως προς τη χρήση γης). Σημειώνεται ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται με τον τρόπο αυτό, ανακοινώνονται από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Κοινότητας Μήλου, στην πρώτη συνεδρίαση, μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID- 19 (Εγκύκλιος Υπ. Εσωτερικών Α.Π.18318/13-03-2020 ΑΔΑ 9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ). Την ανωτέρω αναφερόμενη ημερομηνία & ώρα, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Μήλου θα λάβει τις παρουσίες των μελών ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


    Στη συνέχεια, αφού διαπιστωθεί η απαιτούμενη απαρτία, θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των μελών του Συμβουλίου επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και η ψηφοφορία μέσω e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .


    Διευκρινίσεις θα δίνονται και μέσω τηλεφώνου 22873 – 60105.

  2. Μήλος, 29/05/2020

    Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Μήλου

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios