ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Αποδοχή δωρεών από το Κέντρο Υγείας Μήλου

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα την Έπαρχο Μήλου, Έλλη Χωριανοπούλου, για την ενεργοποίηση απόφασης για την παροχή κινήτρων 450 ευρώ υπέρ επικουρικών και αγροτικών ιατρών Μήλου και Κιμώλου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20 του ν. 4213/13 και των υπ’ αριθμ. 23/2015, 85/2015 και 144/2016 αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

 

Χορηγίες

 

 

1) Αποδοχή δωρεάς από την Έπαρχο Μήλου Έλλη Χωριανοπούλου, ενός σύγχρονου αναπνευστήρα Όγκου-Πίεσης και Τραχειοστομείας Ventilogic LS Weinmann απαραίτητος για την κάλυψη των αναγκών του Κ.Υ.Μηλου.

 

 

2) Αποδοχή χορηγίας από την οικογένεια Μωραΐτη αξίας 1.600 ευρώ για την αγορά επαγγελματικού ατμοκαθαριστή και αναλωσίμων, για τις ανάγκες απολύμανσης του Κ. Υ. Μήλου.

 

 

Η ανωτέρω δωρεά γίνεται εις μνήμη της μητέρας τους, Κατίνας Βεσλεμέ, τα παιδιά της, Πάτρα και Γιάννης Καραμήτσος και τα εγγόνια Θεμιστοκλής, Ελένη, Δημήτρης και Παναγιώτα, δωρίζουν το ποσό των 1000 ευρώ στο Κ.Υ. Μήλου.

 

 

Εις μνήμη της μητέρας τους, Κατίνα Βεσλεμέ, τα παιδιά της, Γεωργία και Δημήτρης Μωραΐτης και τα εγγόνια Βασίλης, Ρούλα, Κατερίνα, Κώστας δωρίζουν το ποσό των 200 ευρώ στο Κ.Υ. Μήλου.

 

 

Εις μνήμη της μητέρας τους, Κατίνα Βεσλεμέ, τα παιδιά της, Μαρία και Θανάσης Κοντός και τα εγγόνια της Κατερίνα, Δημήτρης, Γιώτα, Βασίλης, δωρίζουν το ποσό των 400 ευρώ στο Κ.Υ. Μήλου.

 

 

3) Αποδοχή χορηγίας της νέας πινακίδας του Κ.Υ. Μήλου αξίας 350 ευρώ εις μνήμην Αρτεμίου Βήχου (Γιαουρτά) από την οικογένειά του.

 

 

4) Αποδοχή δωρεάς 50 προστατευτικών μασκών πολλαπλών χρήσεων από Γεώργιο Μαρτάκη.

 

 

5) Αποδοχή δωρεάς 20 προστατευτικών μασκών πολλαπλών χρήσεων από Ευστάθιο Χατζηιωάννη.

 

 

6) Αποδοχή δωρεάς μπαταρίας μολύβδου θερμοκοιτίδας αξίας 70 ευρώ από Αντρέα Σφίγγα (Κατάστημα Γερμανός Μήλου).

 

 

7) Αποδοχή δωρεάς μπαταρίας μολύβδου θερμοκοιτίδας από Νικόλαο Κεντρωτά.

 

 

8) Αποδοχή χορηγίας από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητων Αuto-Μoto Adamas.

 

 

9) Αποδοχή δωρεάν εργασίας απόφραξης του κεντρικού δικτυού λυμάτων του Κ.Υ. Μήλου από το Νικόλαο Καβαλιέρο (Πιατέλη).

 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανωτέρω για την έμπρακτη υποστήριξή τους προς το Κ.Υ. Μήλου.

 

 

Ο πρόεδρος της Δ/Ε του Κ.Υ. Μήλου

 

Κωνσταντίνος  Μακρής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios