ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Η Εθελοντική Ομάδα Μήλου καθάρισε την παραλία στις Αλυκές

 

 

 

 

Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε με μια κουβέντα «ας πάμε να καθαρίσουμε την Παραλία στις Αλυκές» και έγινε πράξη με μεγάλη επιτυχία και απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή σήμερα Κυριακή 7/6/20 και θα γίνει η αφορμή για πολλές ακόμα δράσεις!

 


Είναι αισιόδοξο ότι η πρώτη δράση της εθελοντικής ομάδας Μήλου μετά από αρκετά χρόνια έχει συμμετοχή και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.
Παρευρέθησαν  περισσότερα από 15 άτομα και καθαρίστηκε ένα μεγάλο μέρος.

 



Είναι εμφανές ότι, οι καθημερινές μας συνήθειες ( χρήση πλαστικής σακούλας, καλαμάκια, πλαστικά μπουκάλια ), έχουν επιπτώσεις σε βάθος χρόνου με ρύπανση στην θάλασσα που έρχεται στις παραλίες. Είναι στο χέρι μας τόσο να αλλάξουμε συνήθειες με επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα (πχ πάνινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων, μεταλλικά καλαμάκια, παγούρι για νερό) ώστε να μην διαιωνίζουμε την κατάσταση. Και ασφαλώς να συμμετέχουμε στον καθαρισμό!

 



Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που προσέφεραν σνακ και νερό καθώς και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια και συγκεκριμένα το ARAGOSTA cafe.
Επίσης , ευχαριστούμε το Δήμο Μήλου και το προσωπικό καθαριότητας για την αποκομιδή καθώς και θερμά για την στήριξη τον Αντώνη Νίνο (Μαλλιά) για την παραχώρηση του κάδου εναπόθεσης.

 


Οι δράσεις συνεχίζονται !!
Την άλλη εβδομάδα θα κάνουμε υποθαλάσσιο και παραλιακό καθαρισμό με νέα ανακοίνωση που θα δώσουμε τις λεπτομέρειες.

 



Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή και σας περιμένουμε στην επόμενη δράση μας!

 



Για το συντονιστικό της εθελοντικής ομάδας :
Ραπανάκη Μαρία
Παπαδοπούλου Δέσποινα
Κυρίτσης Γιάννης
Κυριακίδης Θεοχάρης

 

image1

image5

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios