ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ανακοίνωση - ενημέρωση του Γυμνασίου Μήλου προς τους γονείς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα προαγωγής και απόλυσης έχουν ήδη αναρτηθεί στο Σχολείο.

Οι τελικοί έλεγχοι προόδου για το τρέχον σχολικό έτος θα επιδίδονται στους γονείς-κηδεμόνες από Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και από τις 12:30 μέχρι τις 14:00. Παρακαλείστε κατά την προσέλευση στο Σχολείο να τηρείτε τους κανόνες προστασίας, κυρίως τις αποστάσεις και την αποφυγή μαζικής συγκέντρωσης για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

Σημειώνεται επίσης ότι οι μαθητές/μαθήτριες θα πρέπει να διατηρήσουν όλα τα βιβλία τους για την αξιοποίησή τους και την επόμενη σχολική χρονιά.

Από την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές των μαθητριών και των μαθητών στα Γενικά και στα Επαγγελματικά Λύκεια, για το σχολικό έτος 2020-21.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής γίνονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/

Στη διεύθυνση https://www.minedu.gov.gr/news/45394-17-06-20-ilektronikon-aitiseon-eggrafis-ananeosis-eggrafis-meteggrafis-se-ge-l-epa-l-2 θα βρείτε τη σχετική εγκύκλιο.

Προσοχή: η προθεσμία είναι έως τις 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.

Όσοι τυχόν αντιμετωπίσουν δυσκολίες στη διαδικασία εγγραφής, μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο.

Στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ έχει αναπτυχθεί διαδικτυακή διαδραστική πύλη Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές και γονείς Γυμνασίου και Λυκείου www.eoppep.gr/teens. Εκεί θα βρείτε δωρεάν ψηφιοποιημένα έγκυρα και σταθμισμένα στην ελληνική πραγματικότητα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, ενδιαφερόντων, ικανοτήτων-δεξιοτήτων, επαγγελματικών αξιών και λήψης επαγγελματικών αποφάσεων, πληροφορίες για την εκπαίδευση και ενημερώσεις για τα διάφορα επαγγέλματα και τον κόσμο της εργασίας.

τέλος, ο Σύλλογος Διδασκόντων/Διδασκουσών του Σχολείου μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την ενεργή και συνεχή παρουσία και συμπαράστασή σας στην κάλυψη των αναγκών του Σχολείου και στο εκπαιδευτικό του έργο.

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios