ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Δήμο Μήλου για την εθελοντική αιμοδοσία

Με τεράστια απήχηση και συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία από ιατρούς του Τζανείου Νοσοκομείου και η δειγματοληψία σιέλου για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές, στο κλιμάκιο από το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, στο Κέντρο Υγείας που φιλοξένησε τη διήμερη αιμοδοσία, στους διοργανωτές, τις επιχειρήσεις που βοήθησαν για την ομαλή έκβαση της εξαιρετικής αυτής πρωτοβουλίας. 

Κυρίως, νιώθουμε υπερήφανοι και ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που έκαναν τις ημέρες αυτές ξεχωριστές, αφιερώνοντας χρόνο για να δώσουν ένα σπουδαίο μάθημα εθελοντισμού και αγάπης, δίνοντας ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι απολαμβάνουν τις διακοπές τους  στο όμορφο νησί μας, την ίδια στιγμή κάποιοι συνάνθρωποί μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους, μέσα σε ένα θάλαμο νοσοκομείου, ελπίζοντας να συνεχίσουν τη ζωή τους έξω από τους τέσσερις τοίχους. Θα μπορούσαμε όλοι ανεξαιρέτως να βρεθούμε σε μια τέτοια δυσάρεστη στιγμή για εμάς ή την οικογένειά μας. Θα μπορούσαμε εμείς να αγωνιούμε καθημερινά για ένα αισιόδοξο χαμόγελο ιατρών. 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου "Όραμα Ελπίδας" για το άξιο λόγου πολυετές έργο και για την ευκαιρία που έδωσαν σε τόσους ανθρώπους στο νησί μας να προάγουν τον ανθρωπισμό τους, προσφέροντας ένα δώρο σε όλα τα παιδιά που μας χρειάζονται, στα παιδιά μας! 

Ζητάμε συγνώμη και ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας και για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα. Τους περιμένουμε στην ερχόμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο. 

Είθε η προσπάθεια αυτή να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή θετική πορεία! 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! 

Ευχαριστούμε και προσωπικά τους

Μάλλη Γιάννη φούρνος Άρτεμις

Μουράτο Νικόλαο φούρνος Μουράτος

Βαμβακάρη Μαρίνα εστιατόριο Ζυγός

Θέμελη Ελένη εστιατόριο Κυνηγός

Βήχο Δαμιανό σουπερ μάρκετ Άλφα

Βήχου Μαρία σουπερ μάρκετ Τσακανός

το πρακτορείο Milos Travel Πειρουνάκης

το πρακτορείο Riva Travel

Ανδριώτη Ειρήνη

Κολιαράκη Αργύρη

Σωτηρόπουλο Σταύρο

Φωτεινού Μιχαηλία

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios