ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Συγχαρητήρια επιστολή προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών του ΕΠΑ.Λ Μήλου

 

Ο Διευθυντής και οι καθηγητές του ΕΠΑ.Λ. Μήλου συγχαίρουν όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων για τις επιδόσεις τους και τις οικογένειες τους για την υποστήριξη και την υπομονή τους.
Οι μαθητές μας συνέχισαν στο δρόμο που χάραξαν οι απόφοιτοι των προηγούμενων ετών, πετυχαίνοντας βαθμολογίες που άγγιξαν το άριστα και κατορθώνοντας οι περισσότεροι εξ αυτών να πλησιάσουν και να ξεπεράσουν τα όρια των δυνατοτήτων τους.

 


Όλα αυτά συνέβησαν μάλιστα σε μια δύσκολη χρονιά με δίμηνη αποχή από τη δια ζώσης διδασκαλία, κάτι που κάνει την επίδοση τους να φαντάζει ακόμα μεγαλύτερη.
Οι υποψήφιοι που δεν κατάφεραν για πολλούς λόγους να πετύχουν υψηλές βαθμολογίες ικανές να τους επιτρέψουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή εκ των πρώτων επιλογών τους, έχουν αποκτήσει ήδη το πτυχίο της ειδικότητας τους και γνωρίζουν ότι έχουν τα αρχικά εφόδια για μια επαγγελματική καριέρα.

 

 

Για άλλη μια χρονιά η συνεργασία, η εμπιστοσύνη και το όμορφο κλίμα μεταξύ των καθηγητών και των μαθητών, η στήριξη των γονέων, η δουλειά, η επιμονή και η μελέτη των μαθητών έφτασαν το σχολείο μας στην κορυφή.

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios