ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Νέος χώρος για πάρκινγκ στο Κλίμα

Η Κοινότητα Τρυπητής Μήλου είναι πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τη μίσθωση ακινήτου στην περιοχή Κλήμα, με σκοπό τη χρησιμοποίηση του ως χώρο στάθμευσης οχημάτων.

 


Έπειτα από πολύ καιρό και έντονες προσπάθειες, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων, ικανοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζουμε η χρήση του συγκεκριμένου χώρου, να βοηθήσει την επισκεψιμότητα της περιοχής και να δώσει λύση στο χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Το ακίνητο έχει έκταση περίπου 1600 τ.μ., βρίσκεται έναντι της περιοχής απόθεσης απορριμάτων και η μίσθωση του θα διαρκέσει έως τις 31/12/2022.

 


Στη διακήρυξη του Δήμου Μήλου, κατέθεσαν αίτημα οι ιδιοκτήτες άλλων δύο ακινήτων, εκτάσεων 1000 τ.μ. και 2500 τ.μ αντίστοιχα. Το πρώτο απορρίφθηκε λόγω μη τήρησης των όρων της διακήρυξης (ως προς την έκταση του) το δε δεύτερο λόγω μεγάλης υψομετρικής διαφοράς από τον υφιστάμενο δημοτικό δρόμο.
Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση των πολιτών το συντομότερο δυνατόν.

 


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας (Δήμαρχο Μήλου, Συμβούλιο Κοινότητας Τρυπητής, Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Μήλου, Επιτροπή Εκτίμησης Ακινήτων Δήμου Μήλου, Σύλλογο Κλήματος κλπ.)

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios