ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ανακοίνωση από το απερχόμενο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολλωνίων

Αγαπητά μας μέλη,

 

Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στους νεοεκλεγέντες και να τους ευχηθούμε μια καλή και εποικοδομητική θητεία !

 

Ως απερχόμενο Δ.Σ είμαστε περήφανοι για την πορεία μας και για τα έργα που καταφέραμε να υλοποιήσουμε – παρά τις οποίες δυσκολίες – όπως :


η επαναλειτουργία και ανακατασκευή της παιδικής χαράς, η ανακαίνιση του γηπέδου μπάσκετ, η επιδότηση του υπευθύνου καθαρισμού, η συντήρηση και το άνοιγμα ξανά της ΣΤΑΣΗΣ, η συνεχή καθαριότητα και η όμορφη εικόνα του χωριού, η βελτίωση στο φωτισμό της παραλίας στο κέντρο, το άνοιγμα πάρκινγκ Βελλή και αλλά πολλά μικρά και μεγάλα έργα ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του χωριού μας!

 

Η μεγαλύτερη όμως παρακαταθήκη που αφήνουμε στο Σύλλογο πιστεύουμε, ότι είναι ο τρόπος που τον υπηρετήσαμε με σύμπνοια, ομαδικότητα, αλληλοσεβασμό και αλληλοϋποστήριξη, μια ομάδα μια ενωμένη γροθιά !

 

Θα είμαστε δίπλα στο νέο Δ.Σ. για ότι μας ζητηθεί και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για έργα που θέλαμε παρά πολύ να γίνουν αλλά δεν ήταν εφικτό να υλοποιηθούν ακόμα, όπως ο βιολογικός και η στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Πολλωνίων .

 

Φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την αμέριστη εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μας, όλους τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθεια τους και φυσικά όλο τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ για το χρόνο και την ενέργεια που διέθεσαν.

 

Έχουμε όλοι μας μια γλυκιά ανάμνηση από τις δυο θητείες μας και πολλά όνειρα για το μέλλον !

 

Καλή μας συνέχεια όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του χωριού μας και της Μήλου γενικότερα !

 

Με εκτίμηση

 

Το απερχόμενο Δ.Σ
Πρόεδρος-Τούρλος Γιώργος
Αντιπρόεδρος-Παπαδοπούλου Δέσποινα
Γεν. Γραμματέας-Λεκανίδη Λιάνα
Ταμείας-Μάλλης Γιώργος
Μέλος-Λίλλης Φραγκούλης

 

 

 

 

More about:

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios