ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Επανεκκίνηση για την κρουαζιέρα στην Μήλο

 
«Πλώρη» για κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά βάζει από την άνοιξη του 2021 το νέο κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Experience» που απέκτησε η εταιρεία Celestyal Cruises.
Tο «Celestyal Experience» θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων και με θέμα «Τρεις Ήπειροι».

Το πλοίο θα ξεκινάει από τον Πειραιά, με προσεγγίσεις στην Ελλάδα (Ρόδο), το Κουσάντασι (Έφεσος), το Ισραήλ (‘Ασντοντ), την Αίγυπτο (Πόρτ Σάιντ) και την Κύπρο (Λεμεσός).

 

Από τις 3 Απριλίου 2021, το Celestyal Experience θα πραγματοποιεί την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» από τον Πειραιά με προσεγγίσεις στη Ρόδο, την Κρήτη (‘Αγιος Νικόλαος), τη Σαντορίνη, τη Μήλο, τη Μύκονο και το Κουσάντασι (Έφεσος).

 

Το «Celestyal Experience» που ανακαινίσθηκε πρόσφατα, έχει χωρητικότητα έως και 1.800 επιβάτες σε 789 καμπίνες, εκ των οποίων οι 160 διαθέτουν μπαλκόνι ή μεγάλες βεράντες.
 

«Παρόλο που ήταν μια εξαιρετικά απαιτητική και δύσκολη χρονιά για όλους, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον του ταξιδιωτικού κλάδου, και ιδιαίτερα για τις κρουαζιέρες. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη του Celestyal Experience στο στόλο μας, καθώς αυτό το κρουαζιερόπλοιο θα αλλάξει τα δεδομένα στην μέχρι τώρα εμπειρία κρουαζιέρας που προσφέρει η εταιρεία μας και ανυπομονούμε να το παρουσιάσουμε στους επισκέπτες μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios