ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Σ.Ε.Β Μήλου: Δεν αποβιβάστηκε κανένας επιβάτης από το Mein Schiff 6

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συνδέσμου Επαγγελματιών Μήλου, ενημερώνει,  ότι το αναφερόμενο σε μέσα Μαζικής Ενημέρωσης , κρουαζιερόπλοιο Mein  Schiff 6,  με πορεία πλεύσης από τον Πειραιά στην Κρήτη, δεν  αποβίβασε κανέναν επιβάτη  ούτε σήμερα ούτε την προηγούμενη εβδομάδα στο νησί μας.

 

Το αναφερόμενο πλοίο προσήλθε ανοιχτά του κόλπου της Μήλου χωρίς να αποβιβάσει το κοινό του, με μοναδικό τουριστικό στόχο να απολαύσουν οι επιβάτες του από θαλάσσης διάσημα σημεία του νησιού μας, όπως το Κλέφτικο και το Σαρακίνικο.

 

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες θα παραμείνει ακινητοποιημένο στα ανοιχτά του λιμανιού της Μήλου, αναμένοντας οδηγίες από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

 

Έχει αναρτηθεί ψευδή είδηση σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που σχετίζεται με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 6 , που αναφέρει ότι  εντοπίστηκαν 12 κρούσματα κορονοϊού, μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους σε 150 επιβάτες, από το σύνολο των 1.000 επιβατών

 

Καταδικάζουμε  αυτήν την ενέργεια και απαιτούμε  να διορθωθούν τα αναληθή δημοσιεύματα που πανικοβάλουν τους κατοίκους του νησιού μας  και τους επισκέπτες μας.

 

 

Από το Δ.Σ του

Σ.Ε.Β Μήλου

Ο πρόεδρος:                                              H Γ. Γραμματέας:

Μάλλης Ιωάννης                              Ζούλια – Νίνου Αικατερίνη

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios