ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Διευκρινίσεις για την εκδρομή του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας στην Αντίμηλο

 

Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου:

 

Εκδίδουμε αυτή την δεύτερη ανακοίνωση για την εκδρομή της Κυριακής 11/10  στην Αντίμηλο επειδή προέκυψαν καινούργια δεδομένα αλλά και κάποια ζητήματα που ήδη έχουν αναφερθεί χρειάζονται διευκρίνιση. Συγκεκριμένα :

 

  • Επειδή εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδρομή με τις συμμετοχές να υπερβαίνουν τον αριθμό των 28 ατόμων που επιτρέπονται στο σκάφος « Λελούδω» δημιουργήθηκε η ανάγκη  δεύτερου σκάφος για την εκδρομή.Το σκάφος αυτό θα είναι το «Volcano». Πρόκειται για μεγάλο φουσκωτό με χωρητικότητα 19 ατόμων με βάση το πρωτόκολλο ασφαλείας. Οι όροι συμμετοχής παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή 30 ευρώ το άτομο με δυνατότητα σίτισης στον μπουφέ που θα υπάρχει στο «Λελούδω».
  • Tο «Volcano» θα αναχωρήσει από τον Αδάμαντα στις 6.30 το πρωί της Κυριακής και λόγω της ταχύτητας του σε μισή ώρα θα βρίσκεται στην Αντίμηλο. Γι’ αυτό το λόγο προτιμήθηκε όσοι συμμετέχουν στην ομάδα ανάβασης να ταξιδέψουν με αυτό το σκάφος ώστε να ξεκινήσουν την ανάβαση νωρίτερα. Για το ταξίδι αυτό καλό θα είναι να έχουν κάποιο αντιανεμικό η άλλο ρούχο για προστασία.
  • Η ανάβαση στην Αντίμηλο διαρκεί γύρω στις 3 ώρες και το κατέβασμα γύρω στις 2. Είναι μια αρκετά δύσκολη, κακοτράχαλη αλλά όχι επικίνδυνη ανάβαση με υψομετρική διαφορά πάνω από 700 μέτρα, χωρίς παρουσία μονοπατιού στο μεγαλύτερο τμήμα. Συνίστανται :

 

α. νερό β. μακρύ παντελόνι και μποτάκια ή καλά αθλητικά  και ελαφρύ ντύσιμο γ. ξηρά τροφή δ. καπέλο ε. μπατόν. Η ανάβαση θα γίνει με την συμμετοχή και τον έλεγχο του Δασονομείου Μήλου.

 

Οι όποιες καινούργιες συμμετοχές αλλά και διευκρινήσεις για τις λεπτομέρειες της εκδρομής στο τηλ. 6978585487.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου

Ο Πρόεδρος              
Ο Γ.Γραμματέας

Γ .Μάλλης                    Α .Τρίμης

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios