ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευχαριστήριο μήνυμα αναγνώστη

Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Ηλία, τον Βασίλη, τον Κώστα και τον Μανούσο από το Κ.Υ.Μ, τους γράφω με τα μικρά τους ονόματα όχι από έλλειψη σεβασμού αλλά επειδή μας φέρθηκαν για άλλη μια φορά τόσο ζεστά κι ανθρώπινα στη μεγάλη μας δυσκολία!

 

Στις 07/10/20 έσωσαν άλλη μια ζωή αυτή τη φορά ήταν της μαμάς μου καθώς με την άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού του εμφράγματος της, η αγωνία και η ταλαιπωρία μας τελείωσε γρήγορα σχετικά και με τα καλύτερα αποτελέσματα!
 
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διασώστες, το πλήρωμα του Ε.Κ.Α.Β και στους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου της Σύρου που συνέχισαν το έργο των γιατρών του Κ.Υ.Μ και επίσης στάθηκαν δίπλα μας ανθρώπινα, στον ιατρό κύριο Σουριδη που μας βοήθησε με κάθε δυνατό τρόπο και τέλος τον ιατρό , κύριο Μαργο που ολοκλήρωσε  την δουλειά όλων των προηγούμενων στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
 
 
Ξέρω πως ένα ευχαριστώ είναι πολύ μικρό μπροστά σε όλη αυτή την προσπάθεια και τον αγώνα όλων αυτών των ανθρώπων όμως θεωρώ πως κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται και με κάποιο τρόπο ηθικά να ανταμείβονται για το λειτούργημα που κάνουν.
 
 
Να σας έχει όλους ο Θεός καλά και να σας δίνει δύναμη στο τόσο δύσκολο έργο σας!
 
Με απέραντη εκτίμηση,
Αγγελική Αλευρά
 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios