ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Θρίλερ σήμερα στο Σαρακήνικο και παρ' ολίγον τραγωδία

 


Άγιο είχε μία τουρίστρια από την Αγγλία σήμερα το πρωί στο Σαρακήνικο, καθώς γλίστρησε και έπεσε στην θάλασσα φορώντας τα ρούχα ενώ ήταν μόνη της.

 

Κάποια άλλοι λουόμενοι που άκουσαν την γυναίκα να καλεί σε βοήθεια κάλεσαν στον διεθνή αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 όπου από εκεί ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας Μήλου. 

Από το Κέντρο Υγείας έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο με διασώστη, αλλά αφού εντόπισε την γυναίκα που βρίσκονταν σε κίνδυνο διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να παράσχουν καμία βοήθεια, καθώς η γυναίκα ήταν σε περιοχή με βράχια. 

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου με την σειρά του ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία καθώς και σκάφος ιδιώτη από τα Πολλώνια για να βοηθήσουν στην διάσωση της γυναίκας. 


Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ένα όχημα του Λιμενικού έφτασε στο Σαρακήνικο όπου ένας λιμενικός με αυτοθυσία έπεσε στην θάλασσα για να κρατήσει την γυναίκα στην επιφάνεια. Μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο είχε φτάσει και το ταχύπλοο το οποίο περισυνέλεξε την γυναίκα και την μετέφερε στα Μαντράκια ώστε να την παραλάβει το ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας με ένα σπασμένο πόδι και υποθερμία.

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios