ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Θυελλώδεις βοριάδες στη Μήλο - Τα είδαν όλα οι επιβάτες της μεσημεριανής πτήσης

 

 

Θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι επικρατούν στο Αιγαίο την Παρασκευή 06/11, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Οι σφοδροί βοριάδες μαστιγώνουν τη Μήλο σήμερα και το σκηνικό στο νησί είναι χειμωνιάτικο. Οι επιβάτες της μεσημεριανής πτήσς της Sky Express ταλαιπωρήσθηκαν αφάνταστα από τις συνεχείς έντονες αναταράξεις, αλλά ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Οι βόρειοι άνεμοι θα συνεχιστούν σε μικρότερο βαθμό τις επόμενες ημέρες,α λλά θα ξανασημειώσουν άνοδο το επόμενο σαββατοκύριακο, όπως δείχνουν τώρα οι προγνώσεις.

Καιρός: Πού αναμένονται τοπικές βροχές σήμερα -Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο ΕΛΛΑΔΑ 06|11|2020 | 06:35 Όπως φαίνεται και στον Χάρτη 1, οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 και κατά τόπους τα 9 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων, όπου οι αρχικά βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ θα γίνουν σταδιακά μεταβαλλόμενοι, τοπικά έως 4-5 μποφόρ. Ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι άνεμοι και στο Ιόνιο, όπου θα πνέουν από ανατολικές (στα βόρεια από βορειοδυτικές) διευθύνσεις, φτάνοντας τα 5-6 μποφόρ και τοπικά τα 7 μποφόρ. 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios