ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Συμμετοχή της Μήλου σε διαδικτυακές συναντήσεις τουριστικών επαγγελματιών

Ολοκληρώθηκε  την Παρασκευή η προβολή, σε διαφορετικές ώρες μέσα στην ημέρα, των παρουσιάσεων  των προορισμών που θα συμμετάσχουν στις διαδικτυακές συναντήσεις  που έχουν προγραμματιστεί από σήμερα Δευτέρα και έως την Τετάρτη με επαγγελματίες του τουρισμού, δημοσιογράφους και Bloggers.

 

Οι εκπρόσωποι των Δήμων Πάρου, Τήνου, Μήλου, Αμοργού, Ελαφονήσου και Πάργας έδωσαν το «στίγμα» του προορισμού τους στους  επαγγελματίες  με τους οποίους πρόκειται να συνομιλήσουν  ώστε, στη συνέχεια, στη διάρκεια των εικοσάλεπτης διάρκειας προγραμματισμένων συναντήσεων να υπάρχει η δυνατότητα ουσιαστικών συζητήσεων με τους ανθρώπους της αγοράς. Οι συνομιλίες  θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 έως και 17:00 με 10 λεπτα διαλείμματα.

 

Η καινοτόμος αυτή δράση, που θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα με άλλες ευκαιρίες, είναι προσαρμοσμένη στις συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία, καλύπτοντας το κενό της φυσικής παρουσίας στις εκθέσεις με παράθεση στοιχείων και εικόνων, πέρα από την απλή συνομιλία. Η ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενο είναι πλήρης, αφού, παράλληλα με το booking  δίνεται η δυνατότητα παραπομπής είτε στη διαθέσιμη ιστοσελίδα κάθε Δήμου ή σε άλλα πληροφοριακά στοιχεία για την περιοχή ενώ με την online παρουσίαση που ακολούθησε έχει τη δυνατότητα να «γνωρίσει» τον εκπρόσωπο του Δήμου με τον οποίο θα συνομιλήσει για τον οποίο έχει εκ των προτέρων ενημερωθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

 

Συνολικά αναμένεται να πραγματοποιηθούν 96 συναντήσεις  αφού  με τη χρήση της τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών, παρέχεται η δυνατότητα άμεσης προσέγγισης ακόμα και με επαγγελματίες  που δεν προσέρχονται στις εκθέσεις αλλά ενδεχόμενα διατηρούν ενδιαφέρον για τους προορισμούς.  Σημειώνεται ότι η επιλογή των συνομιλητών των Δήμων  έγινε από τη διαθέσιμη λίστα της MTC GROUP, μετά την πολύχρονη συμμετοχή της σε εκθέσεις και τις επαφές  με επαγγελματίες  με κριτήρια το ενδιαφέρον για την ελληνική τουριστική αγορά καθώς και τα ειδικά στοιχεία  που διαθέτει κάθε προορισμός.

 

Μετά την προγραμματισμένη προβολή, οι παρουσιάσεις παραμένουν αναρτημένες στο link https://www.mtcgroup.gr/livepresentations ενώ χωριστά για κάθε προορισμό είναι διαθέσιμες και από το you tube στα παρακάτω links:

 

 

https://youtu.be/HlbMKi3n0fo Tinos

https://youtu.be/cr_DLq-T2Ps Elafonisos

https://youtu.be/40EXW-kChJ8 Parga

https://youtu.be/VaQrtkEPay4 Paros

https://youtu.be/nhZgMjo2ytw Milos

https://youtu.be/DDKQKjL0JWw Amorgos

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios