ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Απορρίπτεται ως μη νομότυπη και ατεκμηρίωτη η προσφυγή του Δήμου Μήλου ενάντια της Milos Oil

 

 

Απορρίπτεται με τον χαρακτηρισμό απαράδεκτη η προσφυγή του Δήμου Μήλου έναντι της Milos Oil για την δημιουργία σταθμού καυσίμων στον Καστανά Μήλου. 

 

Σύμφωνα με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου που απέρριψε την προσφυγή, ο Δήμος Μήλου δεν έπραξε νομοτύπως έχοντας βγει εκτός προθεσμίας για την προσβολή της ήδη ληφθείσας απόφασης καθώς ο Δήμος Μήλου καθυστέρησε 13 ημέρες για την κατάθεση του ψηφισμένου από το Δημοτικό Συμβούλιο Μήλου εγγράφου αλλά και έπραξε χωρίς τεκμηρίωση προς το έννομο συμφέρον του Δήμου από την διακοπή των έργων για την δημιουργία του σταθμού, καθώς στην προσφυγή του Δήμου Μήλου δεν προβάλλονται, ούτε παρουσιάζονται στοιχεία για την πιθανή βλάβη που θα υποστεί ο Δήμος Μήλου κατά την δημιουργία του σταθμού καυσίμων.

 

 

 Διαβάστε την απόφαση εδώ 

 

 

 Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ:

Υπενθυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών, έγινε προσφυγή για το ίδιο θέμα και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Την προσφυγή υπέβαλαν 35 τουριστικοί επιχειρηματίες της Μήλου, οι οποίοι συντονίστηκαν και κάλυψαν με ίδιους πόρους τα έξοδα της διαδικασίας.

 

Παρόλα αυτά δεδομένου του οτι πρόκειται για εξαιρετικά φλέγον ζήτημα, ερώτηματικά δημιουργεί το γιατί μεσολάβησαν εβδομάδες από την απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιο μέχρι την κατάθεση του εγγράφου από τον Δήμο Μήλου με αποτέλεσμα να καταλήξει ένα έγγραφο εκπρόθεσμο, ατεκμηρίωτο και μη νόμιμο.

 

Αναμένουμε με αγωνία!

 

 

 

 

 

More about:

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios