ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Αρνητικά όλα τα τεστ στη Μήλο - Ανακοίνωση του Δήμου, μήνυμα και ευχαριστίες

 

Ο Δήμος Μήλου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας, υποδέχτηκε την Κυριακή 6 έως σήμερα, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, μια Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ που εγκαταστάθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που επιθυμούσαν να υποβληθούν σε δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού (rapid test).
Η διενέργεια των τεστ πραγματοποιήθηκε με κάθε εγκεκριμένο μέτρο προστασίας και (λογω αποφυγής συνωστισμού) μέσω τηλεφωνικών ραντεβού.
Ενημερώνουμε τους δημότες της Μήλου ότι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου και προσήλθαν 202 συμπολίτες μας.
Όλα τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι αισιόδοξο αλλά ο μικρός αριθμός συμμετοχής των πολιτών, δεν μας επιτρέπει να επαναπαυτούμε. Τα μέτρα συνεχίζονται.
Η προσπάθεια και η αγαστή συνεργασία όλων θα μας βοηθήσει ώστε να διατηρηθούμε στο "πράσινο" επίπεδο της πανδημίας.
Εν αναμονή των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,  απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να τηρούν τα μέτρα προστασίας και πρόληψης.
Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται σε τακτικά χρονικά διαστήματα, μετά από σχετική ενημέρωση.
Ευχαριστίες:
Ευχαριστούμε την ομάδα των νοσηλευτριών του ΕΟΔΥ για την εξαιρετική συνεργασία τους, το Κέντρο Υγείας Μήλου για τη φιλοξενία, το Σωματείο Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου για τη συνεργασία και τις επιχειρήσεις των κυρίων Δημήτριου Πουλάκη και Μιχάλη Βαμβακάρη για τις ευγενικές χορηγίες τους ως προς την κάλυψη της σίτισης και της διαμονής των νοσηλευτριών.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μήλου για την πολύτιμη υποστήριξή τους.

 

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων και στην γραμματέα τους κ. Παρασκευή Κάτρη-Δεληβασιλείου αλλά και στο Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας Πάρου και την εκπρόσωπο τους κ. Μαρία Περαντινού.
 
Η προσπάθεια για ένα υγιές νησί συνεχίζεται!

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios