ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ξεκινάει η Celestyal Cruises στην Μήλο τον Απρίλιο

 

 

Το πρόγραμμα της τουριστικής σεζόν για το 2021 ανακοίνωσε η Celestyal Cruises με θέμα το «Ειδυλλιακό Αιγαίο». Η περίοδος των ταξιδιών της θα ξεκινήσει τις 24 Απριλίου με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων να περιλαμβάνει και τη Μήλο!

 

 

Πιο συγκεκριμένα η γραμμή που θα ακολουθεί η Celestyal Cruises με το «Ειδυλλιακό Αιγαίο» θα επισκέπτεται κατά σειρά το Κουσάντασι της Τουρκίας, ενώ στη συνέχεια και πριν πιάσει Κυκλάδες, θα ακολουθούν η Ρόδος και ο Άγιος Νικολαος της Κρήτης.

 

 

Celestyal Cruises – «Ειδυλλιακό Αιγαίο» – 7 διανυκτερεύσεις – 2021/2022

 

 

«Ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία, τον συναρπαστικό πολιτισμό και την πολυτελή κουζίνα των ηλιόλουστων Ελληνικών νησιών. Με πολλά τοπία προς εξερεύνηση, η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων σας προσκαλεί να απολαύσετε τις τοπικές γεύσεις, να θαυμάσετε τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και να εξερευνήσετε τα γοητευτικά χωριά.

 

 

Ακόμη, έχουμε συμπεριλάβει εκδρομές με ξεναγό στο Μινωικό Παλάτι της Κνωσού, τη Μεσαιωνική Ακρόπολη της Λίνδου και τη συναρπαστική πόλη της Εφέσου, έναν από τους καλύτερα διατηρημένους αρχαιολογικούς τόπους της ανατολικής Μεσογείου.

 

 

Η ιδιαίτερη κρουαζιέρα μας σας ταξιδεύει σε μια ρομαντική και ξεκούραστη Οδύσσεια προς τις ηλιόλουστες ακτές, τα ψαροχώρια και τα εμβληματικά αρχαιολογικά τοπία. Με διανυκτερεύσεις στα εντυπωσιακά και πολύβουα νησιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα κρυμμένα μυστικά τους και να απολαύσετε την εμπειρία της αυθεντικής Μεσογειακής κουζίνας και του Ελληνικού τρόπου ζωής.»

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios