ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Τι αναφέρουν τα κρητικά ΜΜΕ για τη σύνδεση Κρήτης - Μήλου - Πειραιά

Το καλοκαίρι του 2021 φαίνεται να ανοίγει νέους ορίζοντες για τα πλοία των Μινωικών Γραμμών καθώς στο χθεσινό Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) ψηφίστηκε ομόφωνα η δρομολόγηση των πλοίων «Φαιστός Παλάς», «Κνωσσός Παλάς» και «Κύδων Παλάς» στις γραμμές Πειραιάς – Χανιά και Πειραιάς – Ηράκλειο, με στάση στη Μήλο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το chaniaships.com, τα πλοία του Ηρακλείου θα προσεγγίζουν το νησί της Μήλου κάθε Πέμπτη όσο από τον Πειραιά όσο και από το Ηράκλειο, ενώ το χανιώτικο πλοίο «Κύδων Παλάς» θα κάνει τη γραμμή Πειραιάς – Μήλος – Χανιά κάθε Σαββατοκύριακο και αντιστρόφως.

 

Για το ίδιο θέμα, με βάση τις πληροφορίες που επικαλείται το soudaport.gr, η Μήλος θα είναι σταθμός στο ημερήσιο δρομολόγιο των πλοίων της γραμμής του Ηρακλείου κάθε Πέμπτη, τόσο από Πειραιά όσο και από το Ηράκλειο, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή τη Μήλο θα προσεγγίζει το «Κύδων Παλάς» από τα Χανιά και τον Πειραιά.

«Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, πιθανόν αυτό να γίνει με εκτέλεση κάθε Σάββατο του ημερήσιου δρομολογίου από Χανιά προς Μήλο και Πειραιά και την Κυριακή με ημερήσιο δρομολόγιο από Πειραιά προς Μήλο και Χανιά. Παράλληλα, την Παρασκευή θα εκτελείται μόνο το δρομολόγιο από Πειραιά προς Χανιά. Σε κάθε περίπτωση, τα θέματα της εταιρείας στο Σ.Α.Σ. δείχνουν την πρόθεση της εταιρείας να συνδέσει τα Χανιά με τη Μήλο», σημειώνει το soudaport.gr.

 

 

 

https://i0.wp.com/hania.news/wp-content/uploads/2021/01/sasminoan21.png?resize=360%2C65&ssl=1 360w" sizes="(max-width: 604px) 100vw, 604px" data-recalc-dims="1" style="box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: auto; border: 0px; vertical-align: middle;">

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios