ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Η Μήλος παραδίδει τα 'Κλειδιά της Εστίασης'

 

Όποιος επιχειρηματίας εστίασης από το νησί μας επιθυμεί να συμμετάσχει στην διαμαρτυρία,

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η συλλογή των φακέλων , με τα κλειδιά και την σχετική Δήλωση από τους 
Κ. Βαμβακάρη Μιχάλη (Γλαρονήσια)
Κ Παπικινό Βασίλη ( Αλευρόμυλο)
Ο χώρος και η ώρα θα οριστεί έπειτα από την μεταξύ σας συνεννόηση.

Περιγραφή δράσης κινητοποίησης «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ».

 

 

1ο στάδιο
Τα Σωματεία, οι Ενώσεις , οι ομάδες πανελλαδικά καλούνται να επικοινωνήσουν στην περιοχής τους τη δράση. Με επαφές με τους συναδέλφους αλλά και με όσο είναι δυνατόν καθημερινή αναφορά στα μέσα ενημέρωσης να προβάλλουν την δράση και να τονίζουν τα προβλήματα και τις θέσεις του κλάδου. Αναρτούν τις αφίσες στα μαγαζιά τους και σε χώρους κοινής θέας. Στις αφίσες μπορείτε να τοποθετήσετε και το λογότυπο του Συλλόγου όπως επίσης την ώρα και τον τόπο συλλογής των κλειδιών.
 
2ο στάδιο
 
Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 θα μαζεύονται τα κλειδιά τον επιχειρήσεων και οι συνάδελφοι θα υπογράφουν τη σχετική «Δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης». Τα κλειδιά και η δήλωση θα μπαίνουν σε ένα φάκελο (καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα μπρελόκ) για να σταλούν προς την ομοσπονδία. Το γεγονός απαιτείται να προβληθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και αν είναι δυνατόν πανελλαδικά. Οι συνάδελφοι στις περιοχές τους μπορούν να προσθέσουν στοιχεία εντυπωσιασμού και να αναπαράγουν το γεγονός όσο καλύτερα μπορούν και με τα εργαλεία που νομίζουν (MME-social media κλπ)
 
 
 

 
 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios