ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Βιβλίο για την 'Γυναίκα στην Μήλο' από τον Σύλλογο Γυναικών

Ανακοίνωση  Συλλόγου Γυναικών Μήλου ” Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ”

 Αγαπητά μας μέλη και φίλες ,σήμερα που γιορτάζουμε σας στέλνουμε και διαδικτυακά τις ευχές μας και ελπίζουμε ότι του χρόνου θα βρεθούμε πάλι  μαζί.
Όπως γνωρίζετε ο Σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια πρωτοστατεί σε δράσεις και ιδέες . Επ΄ ευκαιρία  φέτος του Παγκόσμιου εορτασμού της ΓΥΝΑΙΚΑΣ το Δ.Σ του
Συλλόγου Γυναικών Μήλου ” Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ” αποφασίσαμε να εκδώσουμε βιβλίο που θα αναφέρεται διαχρoνικά στην Γυναίκα της Μήλου τον 20ο αιώνα. Πιστεύουμε ότι θα είναι μία ευχάριστη αναδρομή που θα αγγίζει πολλές οικογένειες και όλα τα χωριά !
Επειδή πάντα είστε δίπλα μας ,οτιδήποτε στοιχείο η φωτογραφία έχετε από γιαγιάδες η προγιαγιάδες (π. χ η πρώτη γυναίκα δημοσιογράφος, οδηγός ταξί, δημοτική σύμβουλος, φουρνάρισσα, ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου, κ. λ. π.) μπορείτε να μας το προσκομίσετε, βάζοντας και εσείς το δικό σας λιθαράκι σε αυτή  την προσπάθεια. Εμείς θα φροντίσουμε για την συλλογή όλων αυτών των πληροφοριών, την εύρεση συγγραφέα, τη μορφοποίηση σελίδων, τίτλου βιβλίου, εξώφυλλου, έκδοση του βιβλίου , πριν την διάθεσή του και την παρουσίαση του σε εσάς.
Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια σας .
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6937572205  Βλάχου Άννα, 6936148388  Ψαθά Ανθούσα και 6948500211  Κάτρη – Δεληβασιλείου Παρασκευή.
 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios