ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευνοϊκό προς την Μήλο το νέο πρόγραμμα της Celestyal Cruises

Νέο πρόγραμμα ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες η Celestyal Cruises που βρίσκει “ευνοημένη” την Μήλο εφόσον το καράβι θα παραμένει στο λιμάνι μας από τις 08:00 μέχρι τις 18:00 ενώ το προηγούμενο πρόγραμμα είχε παραμονή μέχρι τις 14:00.

 

 

Η πρώτη άφιξη του καραβιού θα είναι την Πέμπτη 3 Ιουνίου και αυτό το πρόγραμμα με την διευρυμένη παραμονή θα ισχύει μέχρι και την Πέμπτη 26 Αυγούστου.
Για το Σεπτέμβριο το κρουαζιερόπλοιο θα επιστρέψει στο κανονικό του δρομολόγιο αν και πιθανόν να έχουμε πάλι αλλαγές ανάλογα με συνολική υγειονομική κατάσταση αλλά και τα ισχύοντα πρωτόκολλα την δεδομένη στιγμή.
Η εταιρία σε συνεργασία μαζί μας σχεδιάζει νέες εκδρομές με γνώμομα την ασφάλεια τόσο των επιβατών αλλά και των ντόπιων επαγγελματιών, ώστε να προσφέρουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα του νησιού μας στους επισκέπτες του.
Όπως και να έχει η κατάσταση για το 2021 συνεχίζει να παραμένει ρευστή και αβέβαιη στο σύνολο της εικόνας του τουρισμού με τα δεδομένα να αλλάζουν καθημερινά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι στη φετινή σεζόν θα “βασιλέψουν” οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής με όποιο ρίσκο και πρόκληση σημαίνει αυτό για τις τουριστικές επιχειρήσεις.
Για το Travel me to Milos
Αντώνης Μάλλης
 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios