ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ξεκινούν οι εγγραφές στον Παιδικό Σταθμό Μήλου

Ο Δήμος Μήλου ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής για το διδακτικό έτος 2021-2022,

 

 

 

ότι οι εγγραφές για τον Παιδικό Σταθμό θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.
Σύμφωνα με τον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (ΦΕΚ 4249/Β΄/05.12.17), δικαίωμα εγγραφής έχουν όλα τα παιδιά τα οποία κατά την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του σταθμού (01.10.2021) έχουν συμπληρώσει την απαιτούμενη ηλικία φιλοξενίας (2 ½ ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση).
΄Οσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Παιδικού Σταθμού ( τηλ. 22870 24194, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 12:00 μ.μ έως τις 2:00 μ.μ. προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία είναι:
 
1. Αίτηση με συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο της μητέρας, του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
3. Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργαστούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης έγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης ή σύμβασης, μαζί με το έντυπο Ε4
4. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι
5. Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται.
6. Αντίγραφο δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος των γονέων
7. Κάθε άλλο δικαιολογητικό που το Δ.Σ. θεωρεί ως απαραίτητο για τη μοριοδότηση των αιτούντων
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτά μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Μαίου 2020 και θα αποστέλλονται στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
Όσοι γονείς και κηδεμόνες αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση του Παιδικού Σταθμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 22870 24194 προκειμένου να λάβουν τις σχετικές οδηγίες.
 
 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios