ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Υπέροχη η συναυλία με την Λυδία Σέρβου και την Μουσική σχολή Μήλου στην Πλάκα

 

 

Είναι η μουσική πολυτέλεια ή ανάγκη; Εύκολα θα απαντούσαν «το δεύτερο!» όσοι παραβρέθηκαν στην πρώτη συναυλία του καλοκαιριού που διοργάνωσε η Μουσική Σχολή «Μηλίων Τέχνες» το περασμένο Σάββατο.

 

 

 

 

 

 

 

Η «δική μας» πια Λυδία Σέρβου με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο, επιμελήθηκε και παρουσίασε ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα- παρέα με τους μαθητές της-αποδεικνύοντας  για ακόμα μία φορά  πως πέρα από χαρισματική ερμηνεύτρια  είναι και μια σπουδαία δασκάλα που με γενναιοδωρία θαυμαστή δίνει «χώρο» στους μαθητές της να εκφραστούν και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

 

 

 

 

 

Την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ξεχωριστή βραδιά που τόσο απλόχερα μας χάρισε, όπως και τον Δήμο Μήλου και τους καλούς φίλους της Μουσικής Σχολής που στέκονται πάντα αρωγοί στο δύσκολο έργο της.

 

 

 

 

 

 

 

Την Ιmerys, τα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Γιούργας, Happy Ride, Avance, την ναυτιλιακή εταιρία Sea Jet, το τουριστικό γραφείο Riva Travel, το κατάστημα Ναυτίλος, τα καταστήματα εστίασης  Γλαρονήσια, Φάτσες, Ζυγός, τα ξενοδοχεία Georgantas, Meltemi , τον Πέτρο Παπαγεωργίου, τον Φραγκίσκο Καβαλιέρο, τον Κωνσταντίνο Καμακάρη και τον Δημήτρη Πουλημένο, υπεύθυνο στον ήχο και το φωτισμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλό καλοκαίρι με πολλές συναυλίες!

Το Δ.Σ της Μουσικής Σχολής

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios