ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Επίσκεψη του βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Φίλιππου Φόρτωμα στην Μήλο

 

 

Τη Μήλο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, συμμετέχοντας στους ετήσιους εορτασμούς που πραγματοποιούνται στις ιερές  κατακόμβες και ταυτόχρονα υλοποιώντας συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νησιού.

Η επίσκεψή του στη Μήλο ξεκίνησε με τη συμμετοχή του στον Αρχιερατικό Εσπερινό για τον Παμμηλιακό Εορτασμό της μνήμης των Κεκοιμημένων στις Ιερές Κατακόμβες της Μήλου, το Σάββατο 26 Ιουνίου. Στη συνέχεια, την Κυριακή 27 Ιουνίου συμμετείχε στην Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρυπητής.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο βουλευτής Κυκλάδων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Μικέλη και είχαν εκτενή συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τη Μήλο και ειδικότερα για τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” αλλά και για τα θέματα υγείας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Μήλου, συναντήθηκε με τον Διοικητή του κ. Κώστα Μακρή, την Επιστημονική Υπεύθυνη κ. Μόρφω Βαλλά καθώς και με τον Αντιπρόεδρο του ΙΣΚΥΜ κ. Παναγιώτη Λιβανό και συζήτησαν για θέματα που απασχολούν τις υποδομές καθώς και για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί.

 

 

Ο κ. Φόρτωμας ολοκλήρωσε τις επαφές του με τη συνάντηση του με τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μήλου, όπου συζήτησε για τα θέματα της καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων και την πολιτική επικαιρότητα. Τέλος, ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες της Μήλου.

 

 

«Η προσπάθεια των κατοίκων της Μήλου για την φετινή τουριστική περίοδο είναι μεγάλη και σημαντική και αυτό αποτυπώνεται από την θετική πορεία των εμβολιασμών στο νησί και από το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κέντρο Υγείας. Οι κάτοικοι εδώ είναι συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουν καλά πως η μόνη περίπτωση να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να μη χαθεί η σεζόν είναι να δηλώσουμε όλοι παρόντες στο κάλεσμα της Κυβέρνησης για κάθετο εμβολιασμό του πληθυσμού. Οι Μηλιοί με στάση ευθύνης δίνουν αξιέπαινα σημαντική μάχη για τον τόπο τους», δήλωσε ο Βουλευτής Κυκλάδων στο τέλος του ταξιδιού του.

 

 

Δελτίο τύπου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios