ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Διεθνείς οίκοι μόδας προβάλλουν τη Μήλο στα πέρατα του κόσμου

Στο επίκεντρο φωτογράφισης διεθνών οίκων μόδας βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα το νησί της Αφροδίτης, η Μήλος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τουριστική αναγνωρισιμότητά του.

Συγκεκριμένα, η Louis Vuitton οργάνωσε στις 25 Μαΐου στη Μήλο τη φωτογράφιση της παιδικής της κολεξιόν, με φόντο την παραλία Πλάθιενας και το Σαρακίνικο.
Επιπλέον, το συνεδριακό κέντρο «Γεώργιος Ηλιόπουλος» αποτέλεσε τη βάση της εταιρείας παραγωγής Queen Production, που επιμελήθηκε την υλοποίηση της σχετικής διαφημιστικής καμπάνιας.
Στη Μήλο βρέθηκε αυτές τις ημέρες και ο Τζάστιν Μπίμπερ με τη σύζυγό του, Χάλεϊ, ο οποίος φαίνεται πως ξετρελάθηκε με τις ομορφιές, αλλά και τις λιχουδιές του νησιού.
Γυρίσματα στη Μήλο και για την κολεξιόν Cruise 2022 του Dior
Η ίδια εταιρεία είχε και την επιμέλεια των γυρισμάτων του Οίκου Dior για την κολεξιόν Cruise 2022, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή σε δημοφιλείς περιοχές, όπως τα Μανδράκια και η παραλία Αγία Κυριακή, ενώ είχε προηγηθεί φωτογράφιση και του περιοδικού «Vogue», που θα δημοσιευθεί στο τεύχος Σεπτεμβρίου.
Η υπεύθυνη της κολεξιόν, Maria Grazia Chiuri, επισκέφθηκε κατά την παραμονή της στην Ελλάδα μια σειρά από μουσεία, στην Κρήτη, τους Δελφούς και την Αθήνα, προκειμένου να εμπνευστεί από ένα «ταξίδι θεοτήτων» για το Οίκο Dior και την επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο.
To Cyclades Regatta στη Μήλο
Η Μήλος συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον πολλών δράσεων που αναδεικνύουν το πλούσιο τουριστικό της προϊόν, προσεγγίζοντας ευρύ φάσμα μελλοντικών επισκεπτών, αφού κάθε μια από αυτές διασφαλίζει πολλαπλασιαστικά οφέλη, όπως και το 58ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου «Cyclades Regatta», που φιλοξενήθηκε εφέτος στο νησί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios