ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Κάλεσμα στους κατοίκους της Μήλου από το Διεθνές Κέντρο Χορού και Θεάτρου Μήλου

 

 

 

Το Διεθνές Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε κατοίκους της Μήλου και περαστικούς ταξιδιώτες όλων των ηλικιών για συμμετοχή στο Εργαστήριο – Παράσταση “Ποσειδώνας / Ασήκωτο Νερό”

 

 

Ο διακεκριμένος χορογράφος και παιδαγωγός Κωνσταντίνος Μίχος θα πραγματοποιήσει ένα δωρεάν εργαστήριο χορού και σκηνικής διαθεσιμότητας για όλους. Το Εργαστήριο θα είναι και η προετοιμασία της παράστασης “Ποσειδώνας / Ασήκωτο Νερό” που θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Μήλου στις 8 Αυγούστου.

 

 

Λίγα λόγια για την παράσταση: Κάτοικοι της Μήλου όλων των ηλικιών μεταφέρουν το θεό Ποσειδώνα στην ορχήστρα του αρχαίου Θεάτρου Μήλου… Τι σχέση έχουν με το στοιχείο του νερού; Τι θυμούνται από την πρώτη φορά που βούτηξαν στη θάλασσα; Πώς θα κουβαλήσουν, μαζί με τους συντοπίτες, κάτι/ότι βαρύ και πολύτιμο; Μπορούν να φτιάξουν αγάλματα, αλλά από νερό; Τι είναι παλιό και τι νέο στη ζωή μας και στα πιστεύω μας; Τα παίρνει όλα η θάλασσα; Τι θέλουν αυτοί οι άνθρωποι να μοιραστούν; Τι να αποκρύψουν; Τι να ξεχάσουν; Ποια θέση κατέχει το Δέος στις σύγχρονες κοινότητες;

 

 

Πρακτικά: Η Πρόσκληση απευθύνεται σε ανθρώπους ηλικίας 16 – 102 ετών. Παρακαλούμε ενημερώστε τους ηλικιωμένους οικείους σας που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ημερομηνίες Εργαστηρίου: 12 – 22 Ιουλίου (Μ διάλειμμα την Κυριακή, 18 Ιουλίου)

 

 

Ωράρια: 18.00 – 21.00 ή 19.00 – 21.30, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας και τις καιρικές συνθήκες

Χώρος: Θα ανακοινωθεί τηλεφωνικά στους συμμετέχοντες

 

 

Προθεσμία και τρόποι δηλώσεων συμμετοχής: Παρασκευή, 9 Ιουλίου στο τηλέφωνο 6949 860 709 εκτός ωρών κοινής ησυχίας και ηλεκτρονικά στο dikehothe.milos@gmail.com

 


Σημαντική σημείωση: 
Όσον αφορά στους συμμετέχοντες, τονίζουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία επιλογή εκ μέρους των διοργανωτών, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επίσης κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον covid – 19.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios