ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Συνεργασία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τον Όμιλο Βιοιατρική

 

 

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που βιώνει η χώρα, προχώρησε μέσω της αναπτυξιακής του εταιρείας ΚΕΤΑΝ (Κυκλαδική Εταιρεία Ανάπτυξης) στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κορυφαίο πάροχο ιατρικών υπηρεσιών στη χώρα, με στόχο να προσφέρει επιπλέον δυνατότητες και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις-μέλη του για ελέγχους Covid-19, συμβάλλοντας έτσι, με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης, στην όσο το δυνατόν απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων στις Κυκλάδες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αλλά και στην συνολική προσπάθεια που πραγματοποιείται σε εθνικό και τοπικό επίπεδο ώστε να αποτελέσει η χώρα μας έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό.

 

 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, που συμπληρώνει 40 χρόνια πρωτοπορίας και καινοτομίας στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με την διενέργεια εργαστηριακών–διαγνωστικών εξετάσεων σε πάνω από πενήντα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου στην Ελλάδα.

 

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ με το Επιμελητήριο Κυκλάδων θα παρέχονται, για όσους επιθυμούν, μοριακά τεστ (PCR) στην ειδική τιμή των 50 ευρώ και τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) κορωνοϊού στην ειδική τιμή των 17 ευρώ για όλα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου, τους συγγενείς τους, τους εργαζόμενους και τους πελάτες τους:

 

 

α) πριν από την είσοδό τους σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων
β) μετά την έξοδό τους από όλα τα νησιά των Κυκλάδων, εφόσον προκύψει ανάγκη.

 

 

Η εξυπηρέτησή τους θα πραγματοποιείται μέσα από το ευρύ δίκτυο δειγματοληψιών, από 23 επιλεγμένα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας από εξειδικευμένο προσωπικό στην Αττική-Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

 

 

Κάθε ταμειακά ενήμερο μέλος θα λαμβάνει από το Επιμελητήριο Κυκλάδων έναν κωδικό χρήσης που θα ισχύει για διαγνωστικά τεστ Covid-19.

 

 

Με τον κωδικό αυτό τα μέλη, οι πελάτες τους, που θέλουν να ταξιδέψουν στις Κυκλάδες και οι εργαζόμενοί τους θα μπορούν να επικοινωνούν με τα διαγνωστικά κέντρα και να κλείνουν ραντεβού εφόσον το επιθυμούν ή να προσέρχονται για την πραγματοποίηση των τεστ στα ειδικά διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου, βάσει του ωραρίου δειγματοληψίας όπως αναγράφεται στο παρακάτω link https://bioiatriki.gr/orario-deigmatolipsias-test-covid-19

 

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων προτείνει στα μέλη του να προωθήσουν τον κωδικό στους πελάτες τους επικοινωνώντας την προσφορά αυτή ως ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου να μην είναι το κόστος διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου αποτρεπτικό και λόγος ακύρωσης ταξιδιού.

 

 

Η μοριακή εξέταση PCR που διενεργείται στα Εργαστήρια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει ειδικότητα μεθόδου 100% και ευαισθησία 99.17%. To σύστημα ταχείας ανίχνευσης έχει ευαισθησία 93.3% και ειδικότητα 99.4%.

 

 

Tα αποτελέσματα των μοριακών τεστ εκδίδονται γραπτά 24 ώρες μετά την δειγματοληψία και αποστέλλονται προσωποποιημένα ηλεκτρονικά σε αγγλικά και ελληνικά.

 

 

Για τα τεστ ταχείας ανίχνευσης ο εξεταζόμενος λαμβάνει γραπτή απάντηση, με τα αποτελέσματα σε ελληνικά–αγγλικά περίπου σε μία ώρα.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios