ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Δ. Σολωμός: Ξανά πίσω στη Μήλο - Ταλαιπωρία δίχως τέλος

 

Προβλήματα στο δρομολόγιο του πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» προκάλεσε η κακοκαιρία και συγκεκριμένα οι θυελλώδεις άνεμοι. Το πλοίο αφού προσέγγισε τα λιμάνια της Κιμώλου και της Σίφνου όπου αποβιβάστηκαν 79 επιβάτες αναγκάστηκε να διακόψει το δρομολόγιό του.

Στη συνέχεια το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο κατέπλευσε εκ νέου στο λιμάνι της Μήλου όπου παραμένει με 35 επιβάτες. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πλοίο χθες τα μεσάνυχτα αδυνατούσε να προσεγγίσει στο λιμάνι της Μήλου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και παρέμενε στον όρμου του νησιού με 160 επιβάτες.

Το πρωί, μετά από μερική βελτίωση των καιρικών συνθηκών, κατέπλευσε στο λιμάνι της Μήλου όπου αποβίβασε 46 επιβάτες και συνέχισε για Κίμωλο και Σίφνο.

 

 

 

Εδεσε τελικά στον μώλο του Αδάμαντα το Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

Εντός του όρμου της Μήλου, βρίσκεται με ασφάλεια αγκυροβολημένο από τα μεσάνυχτα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Διονύσιος Σολωμός". To πλοίο παραμένει αρόδο έξω από τη Χιβαδολίμνη.

Το ΣΟΛΩΜΟΣ στο οποίο επιβαίνουν 160 επιβάτες αδυνατούσε να προσδέσει στα λιμάνια της Σίφνου και της Μήλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το πλοίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο από Πειραιά για Κύθνο-Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο και Θήρα.

 

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios