ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Οδυσσέα Κυριακόπουλο

 

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μήλου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Ο εκλιπών υπήρξε ευγενής, ανιδιοτελής, ευαίσθητος και γενναιόδωρος, γενικότερα προς την κοινωνία της Μήλου και ειδικότερα προς το Κέντρο Υγείας Μήλου, ανταποκρινόμενος πάντα στα αιτήματά μας .

Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη.

 

 Ο Πρόεδρος της Δ/Ε του Κ.Υ. Μήλου

           Κωνσταντίνος Μακρής

 

 

 

Τα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος  Στήριξης Κέντρου Υγείας Μήλου  (ΙΣΚΥΜ) εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Η προσφορά στο τόπο μας και ιδιαίτερα σε θέματα υγείας ήταν ανεπανάληπτη!!

 

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο Πρόεδρος           Ο Γραμματέας

Π. Λιβανός.             Ν. Μάλης

 

 

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επαγγελματιών Μήλου, εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για τον χαμό του Οδυσσέα Κυριακόπουλου.

Ενός Δυναμικού άνδρα, πετυχημένου επιχειρηματία, δεινό εκπρόσωπο του ελληνικού επιχειρείν και θερμού  υποστηρικτή του νησιού μας , με  αναπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης.

Η πολύπλευρη προσωπικότητα του  αναγνωρίστηκε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Από τη θέση του Προέδρου του ΣΕΒ τη δεκαετία του 2000 ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος συνέβαλε αποφασιστικά στην εμπέδωση του κοινωνικού διαλόγου.

Η προσφορά του  στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου μας,  αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Από το Δ.Σ του Σ.Ε.Β Μήλου

Ο πρόεδρος:                                              H Γ. Γραμματέας:

Μάλλης Ιωάννης                                Ζούλια – Νίνου Αικατερίνη

 

 

 

Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μήλου θα θελαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου .

Η προσφορά του στο σχολείο μας μέσω της εταιρίας στην οποία υπήρξε Πρόεδρος είναι πολύτιμη και είμαστε ευγνώμονες για αυτήν.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ

Η Πρόεδρος                        Η Γραμματέας

Γαρεφαλάκη Μαρία      Κάτρη Κωνσταντίνα

 

 

 

Η διοίκηση και το προσωπικό του Κρατικού Αερολιμένα Μήλου εκφράζουν τη θλίψη τους και απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο. Η ανταπόκριση και η συνεισφορά του στις ανάγκες του Αερολιμένα αποτέλεσαν απτό δείγμα του πολύπλευρου κοινωνικού του έργου στο νησί μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Αερολιμενάρχης αεροδρομίου Μήλου

Δρ. Παναγιώτης Κυριαζής

 

 

 

Από την  Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, η Μήλος, και ιδιαίτερα η Imerys Μήλου, θα πρέπει να μάθει να πορεύεται χωρίς έναν δικό της άνθρωπο. Tον Οδυσσέα Κυριακόπουλο, ο οποίος συνέδεσε μεγάλο μέρος της επιχειρηματικής του δραστηριότητας αλλά και της οικογενειακής και κοινωνικής του ζωής, με το νησί της Μήλου για πολλές δεκαετίες.

Εμείς οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση που δημιούργησε η οικογένειά του στη Μήλο εδώ και 88 χρόνια, και ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, θα θυμόμαστε πάντα τον επιχειρηματία - μηχανικό που επισκεπτόταν τη Μήλο συχνά, όχι μόνο για να δει τις εγκαταστάσεις και την πρόοδο των εργασιών, αλλά  για να μιλήσει με τους εργαζόμενους, να ακούσει ότι ζητήματα υπήρχαν, να συναναστραφεί με τους κατοίκους του νησιού, πάντα προσιτός και πρόθυμος να συμπαρασταθεί στις ανάγκες και τα προβλήματά τους, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση που συνδύαζε την επιχειρηματικότητα με την κοινωνική  ευθύνη.

Γενναιόδωρος και δοτικός σαν άνθρωπος ήθελε να μοιράζεται τη χαρά, ιδεολόγος και οραματιστής σαν επιχειρηματίας, έθεσε ως βάση ανάπτυξης των επιχειρήσεών του την εκπαίδευση και την κατάρτιση των εργαζομένων, δημιουργώντας μια γενιά νέων στελεχών και επιτυχημένων επαγγελματιών.

Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο και η απώλεια ενός ανθρώπου που είχε πολλά να δώσει ακόμη στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, μεγάλη.

Θα τον θυμόμαστε για όλα αυτά που σήμαινε για τη Μήλο και για τον καθένα από εμάς που είχαμε την τύχη να τον συναντήσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του, κρατώντας στη μνήμη μας το χαμόγελο και την ανεπιτήδευτη ειλικρίνειά του.

Στην οικογένειά του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Καλό ταξίδι Οδυσσέα Κυριακόπουλε.

 

Οι παλιοί και οι νέοι εργαζόμενοι της  S&B – Imerys Μήλου

 

 

 

Με όλο το σεβασμό μας έχετε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Για το χαμό ενός ξεχωριστού ανθρώπου, μια σπάνιας προσωπικότητας, πλημμυρισμένη με ήθος και πνεύμα.

Πάντα κοντά μας μαζί με την αείμνηστη μητέρα του σε ότι ζητήθηκε από τον "Μηλιό".

Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια από τον

 

Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Πέραν Τριοβασάλου.

 

 

 

Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων με βαθιά οδύνη αποχαιρετά τον  Οδυσσέα Κυριακόπουλο

Με βαθιά οδύνη ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων αποχαιρετά τον Οδυσσέα Κυριακόπουλο, έναν από τους στυλοβάτες της εξορυκτικής βιομηχανίας της χώρας μας αλλά και πρωτοπόρο στη διεθνή ανάπτυξή της.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου από το 1983 μέχρι το 2000, Αντιπρόεδρος στην περίοδο 1995-2000 και υπήρξε μία πολύπλευρη προσωπικότητα που εργάστηκε με ζήλο για την αξιοποίηση των ορυκτών πόρων της χώρας με καινοτόμες ιδέες και εστίαση στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αναλαμβάνοντας, στα μέσα της δεκαετίας του 1980, τη σκυτάλη στις δύο μεγάλες οικογενειακές εταιρίες του κλάδου, την Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης και την Α.Ε.Μ. Βωξίται Παρνασσού, έθεσε σε εφαρμογή την υλοποίηση του οράματος του για ένα πελατοκεντρικό  Όμιλο με διεθνή εξάπλωση και αυξημένη προστιθέμενη αξία για όλους τους συμμέτοχους (stakeholders) και την Εθνική Οικονομία. Έτσι σταδιακά και με σύγχρονες τεχνικές και αντιλήψεις για τη διοίκηση επιχειρήσεων, δημιουργήθηκε ο παγκόσμιος Όμιλος της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά, ο οποίος από το 2014 αποτελεί μέρος της Imerys, του παγκόσμιου ηγέτη σε λύσεις βασισμένες στα βιομηχανικά ορυκτά.

Υπέρμαχος της υπεύθυνης εξορυκτικής βιομηχανίας στήριξε σημαντικά την ενσωμάτωση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης στην επιχειρησιακή στρατηγική του Ομίλου του, ενέπνευσε πρωτοποριακές δράσεις κοινωνικής ευθύνης στις περιοχές δραστηριοποίησής του και συνετέλεσε στη δημιουργία προτύπων αρμονικής συνύπαρξης εξόρυξης και άλλων οικονομικών δραστηριοτήτων, όπως ο τουρισμός.

Πίστευε βαθιά στο συμμετοχικό μάνατζμεντ και κεντρικό του μέλημα ήταν η ανάπτυξη της επόμενης γενιάς ηγετών, ώστε να διασφαλίζεται η συνέχεια των επιχειρήσεων, με τη στήριξη στη δημιουργία εκπαιδευτικών θεσμών, όπως το ALBA Business School και του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (Junior Achievement), έναν θεσμό για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Με υψηλή αίσθηση του χρέους και της προσφοράς στην επιχειρηματικότητα και στα κοινά, υποστηρικτής του κοινωνικού διαλόγου και της συναίνεσης για την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων, εργάστηκε από πολλές θέσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για την ενίσχυση της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Κεφάλας, επισημαίνει:

«Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος ήταν άνθρωπος σεμνός, με πολλή ενέργεια και πάθος για τα θέματα της ανάπτυξης του κλάδου και της χώρας. Πρωτοπόρος και καινοτόμος επιχειρηματίας εργάστηκε με πάθος για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Ελλάδας. Αποτελεί πρότυπο για όλους μας και η κληρονομιά του θα παραμείνει ζωντανή στα επόμενα χρόνια.

Προσωπικά, είχα την τιμή να συμπορευθώ μαζί του σε όλο το ταξίδι του στον εξορυκτικό κλάδο από τα μέσα της δεκαετίας του ‘80. Η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη και θα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για εμάς που είχαμε το προνόμιο να δουλέψουμε μαζί του.»

Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του, στα εγγόνια του και σε όλους τους αγαπημένους του.

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΛΙΩΝ ΤΕΧΝΕΣ

Μετά την είδησης της  απώλειας του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ήταν ένας άνθρωπος που έχει αφήσει το στίγμα του ,έντονα στο νησί μας το τόσο αγάπησε.

 

 

 

Το Δημοτικό Σχολείο Αδάμαντα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Οδυσσέα Κυριακόπουλου. Η προσφορά του στα σχολεία του νησιού μας υπήρξε πο-λύτιμη, πρότυπο κοινωνικής μέριμνας.

Ο διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου

 

 

Έγγραφο_2022-03-22_182104.jpg

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios