ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ανακοίνωση εργαζόμενων IMERYS

Από την  Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, η Μήλος, και ιδιαίτερα η Imerys Μήλου, θα πρέπει να μάθει να πορεύεται χωρίς έναν δικό της άνθρωπο. Tον Οδυσσέα Κυριακόπουλο, ο οποίος συνέδεσε μεγάλο μέρος της επιχειρηματικής του δραστηριότητας αλλά και της οικογενειακής και κοινωνικής του ζωής, με το νησί της Μήλου για πολλές δεκαετίες. 

Εμείς οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση που δημιούργησε η οικογένειά του στη Μήλο εδώ και 88 χρόνια, και ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, θα θυμόμαστε πάντα τον επιχειρηματία - μηχανικό που επισκεπτόταν τη Μήλο συχνά, όχι μόνο για να δει τις εγκαταστάσεις και την πρόοδο των εργασιών, αλλά  για να μιλήσει με τους εργαζόμενους, να ακούσει ότι ζητήματα υπήρχαν, να συναναστραφεί με τους κατοίκους του νησιού, πάντα προσιτός και πρόθυμος να συμπαρασταθεί στις ανάγκες και τα προβλήματά τους, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση που συνδύαζε την επιχειρηματικότητα με την κοινωνική  ευθύνη. 

Γενναιόδωρος και δοτικός σαν άνθρωπος ήθελε να μοιράζεται τη χαρά, ιδεολόγος και οραματιστής σαν επιχειρηματίας, έθεσε ως βάση ανάπτυξης των επιχειρήσεών του την εκπαίδευση και την κατάρτιση των εργαζομένων, δημιουργώντας μια γενιά νέων στελεχών και επιτυχημένων επαγγελματιών. 

Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο και η απώλεια ενός ανθρώπου που είχε πολλά να δώσει ακόμη στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, μεγάλη. 

Θα τον θυμόμαστε για όλα αυτά που σήμαινε για τη Μήλο και για τον καθένα από εμάς που είχαμε την τύχη να τον συναντήσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του, κρατώντας στη μνήμη μας το χαμόγελο και την ανεπιτήδευτη ειλικρίνειά του.

Στην οικογένειά του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Καλό ταξίδι Οδυσσέα Κυριακόπουλε. 

Οι παλιοί και οι νέοι εργαζόμενοι 

της S&B – ImerysΜήλου

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios