ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευχαριστήριο μήνυμα Δήμου Μήλου

 

Save A Greek Stray: "Γυρνάμε από την Μήλο κουρασμένοι, αλλά πολύ ικανοποιημένοι. 233 γάτες στειρώθηκαν συνολικά, μέσα σε λίγες ημέρες, και θα έχουν τη ευκαιρία να ζήσουν μια ζωή με λιγότερους κινδύνους, και λιγότερα προβλήματα. Τέσσερις γάτες και ένα μωρό γατάκι θα επιστρέψουν μαζί μας την Αθήνα για νοσηλεία. Όλα τα δημοτικά σχολεία του νησιού παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, το οποίο αγαπάμε πολύ, γιατί ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, και το μέλλον μας είναι τα παιδιά. Να ευχαριστήσουμε καταρχάς τους κτηνιάτρους μας, Χρήστο Κτενά, Θοδωρή Μπαμπλένη, Νίκο Παπαθεοδώρου και Αμάντα Πιλισσά, χωρίς τους οποίους δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα, και φυσικά τους εθελοντές μας που δούλεψαν ασταμάτητα επί ημέρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στην @royalcaninhellas που προσφέρει τροφή για όλα τα ζώα του καταφυγίου μας, δίνοντάς μας την δυνατότητα να επικεντρωθούμε σε δράσεις και πρότζεκτ όπως αυτό τής Μήλου, και φυσικά σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας δίνετε την ώθηση που έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι αγαπάμε περισσότερο."


Ο Δήμος Μήλου φιλοξένησε για ακόμη μια φορά τη μη κερδοσκοπική Φιλοζωική Εταιρεία "Save A Greek Stray". Στειρώθηκαν 233 συνολικά γάτες, ενώ πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στους μαθητές.
Παρόμοιες δράσεις αναμένονται να πραγματοποιηθούν στο προσεχές διάστημα προκειμένου να περιοριστεί και να οργανωθεί το θέμα των αδέσποτων γατιών στο νησί μας αλλά κυρίως να προσφερθεί ένα υγιές σύστημα παρακολούθησης και φροντίδας των ζώων αυτών.
Ευχαριστούμε θερμά για τη δράση όλα τα μέλη της ομάδας Save a Greek Stray για τον αμείωτο ζήλο τους, της οργανωτικότητα και τη συνεργασία τους με τον Δήμο μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους όσους συνεργάστηκα με τον Δήμο προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η δράση αυτή και συγκεκριμένα:
-Την εταιρεία IMERYS για τη χρηματικη ενίσχυση
-Το πρακτορείο Πειρουνάκης
- Για την κάλυψη του κόστους εισιτηρίων μετακίνησης των μελών της Save a Greek Stray:
ΣΕΒ ΜΗΛΟΥ
Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μήλου
Σωματείο Ξενοδόχων Μήλου
Σύλλογος Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών
Για τη διαμονή των μελών, με παροχή 9 δωματίων
Σωματείο Ξενοδόχων Μήλου μεσω των:
- Hotel Adamas (Γιώργος Μωραΐτης)
- Hotel Ιπποκαμπος (Παναγιώτης Τούρλος)
- Hotel Agnanti (Δημητρης Μωραΐτης)
- Milos Hotel (Σοφία Βαμβακάρη)
Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων Μήλου μέσω των:
- En Milo (Γιώργος Μάλλης)
- Villa Sosanna (Γιωργος Τούρλος)
Snacks-Καφέδες
Φούρνος ΑΡΤΕΜΙΣ (Γιάννης Μάλλης)
Εστιατόρια:
-Γλαρονήσια (Πέτρος και Μιχάλης Βαμβακάρης)
-Μέδουσα (Περικλής Καβαλιέρος)
Αξίζει να ευχαριστήσουμε και το πλήθος των εθελοντών φιλόζωων της Μήλου που για ακόμη μια φορά ενίσχυσαν με την παρουσία τους τη δράση.

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios