ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ρεκόρ ιατρικών ελέγχων στη Μήλο από τους "Γιατρούς του Αιγαίου" - Ευχαριστίες του Δήμου

 
«Γιατροί του Αιγαίου – ΠΑΓΝΗ» - 1.331 ιατρικοί έλεγχοι στους κατοίκους της Μήλου
Θερμές ευχαριστίες αποδιδουμε στην εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Γιατροί του Αιγαίου – ΠΑΓΝΗ», που στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς υγειονομικών υπηρεσιών στους κατοίκους απομονωμένων και ακριτικών περιοχών, κατά τη διάρκεια του έτους 2022, πραγματοποίησε 1.331 ιατρικούς ελέγχους στους κατοίκους του νησιού μας!
Για την πίστη στον εθελοντισμό, τα αλτρουιστικά αισθήματα, την καλή διάθεση όλων των μελών της ομάδας και για τις προσωπικές και οικογενειακές στερήσεις καθώς και την ατομική οικονομική επιβάρυνση κατά τη διάρκεια των αποστολών, αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε και να τους ευχηθούμε να συνεχίζουν να δίνουν αξία στις αξίες τους και να έχουν πίστη στα ιδανικά τους.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, λόγω της αύξησης της τιμής των καυσίμων που συνεπάγεται αυξημένο κόστος για τις Ακτοπλοϊκές εταιρείες, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στήριξαν τη δράση των "Ιατρών του Αιγαίου-ΠΑ.Γ.Ν.Η.", παρέχοντας τη δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης του κλιμακίου από και προς το νησί μας, με επιπλέον κάλυψη του κόστους αγοράς ειδικού διαμορφωμένου οχήματος προληπτικής ιατρικής, mini van.
Η ιδιαίτερη και ξεχωριστή συνεργασία της Εταιρείας με το Δήμο και τη δράση των ιατρών, αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ για τους κατοίκους της Μήλου, γεγονός που μας χαροποιεί και αποδίδει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχιση της συνεργασίας μας!
Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, το ΙΣΚΥΜ, τα Σωματεία
ΣΕΒ, Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων, τους επιχειρηματίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων, τα εστιατόρια και όλους όσους απέδειξαν την έμπρακτη στήριξή τους στη δράση αυτή!

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios