ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ποιές παραλίες της Μήλου κερδίζουν τους Ινδούς

Οι παραλίες Σαρακήνικο και Παλιόρεμα της Μήλου , η Χρυσή Ακτή της Πάρου και η Κολυμπήθρα της Τήνου περιλαμβάνονται ανάμεσα στις 20 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα σύμφωνα με την Ινδική έκδοση του Travel and Leisure.

Στις περιγραφές του το δημοσίευμα αναφέρει ότι  η Μήλος  "είναι ένα ελληνικό νησί το οποίο απέχει μακριά από την ατμόσφαιρα των πάρτι  και είναι ιδανικός προορισμός για το επισκέπτη να χαλαρώσει. Οι παραλίες Σαρακήνικο και Παλιόρεμα είναι ιδανικές παραλίες  για τον επισκέπτη να βιώσει την παραπάνω εμπειρία". Επίσης, "η Χρυσή Ακτή της Πάρου περιβάλλεται από αστραφτερή χρυσή άμμο και είναι εύκολα προ βάσιμη. Η συγκεκριμένη παραλία είναι ιδανική για τους windsurfers"  και, τέλος, η παραλία Κολυμπήθρα της Τήνου παρουσιάζεται ως  "ένα γραφικό σημείο που προστατεύεται από το κατά τα άλλα θυελλώδες τοπίο".

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, οι Ινδοί όταν βρίσκονται στο εξωτερικό δαπανούν 4πλάσια χρήματα σε σύγκριση με τον μέσο Ιάπωνα και Κινέζο τουρίστα, 140% περισσότερα από τους Βρετανούς και 71% παραπάνω από τον Αμερικάνους. Τα τουριστικά προϊόντα που προσελκύουν τους Ινδούς ταξιδιώτες στη χώρα μας είναι ο τουρισμός πολυτελείας και ο γαστρονομικός τουρισμός, ο πολιτιστικός και ο περιηγητικός, ο συνεδριακός, ο γαμήλιος, καθώς και ο κινηματογραφικός τουρισμός.

https://www.travelandleisureindia.in/places/europe/best-beaches-in-greece/

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios