ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Δήλωση του κ. Φρ. Ζούλια για τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και την ένταση με την αντιπολίτευση

Από τον Αντιδήμαρχο Μήλου κ. Φρ. Ζούλια, λάβαμε την παρακάτω επιστολή αναφορικά με το ρεπορτάζ μας για τη συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Μήλου την 8/2/23:
 
Διαβάζω σήμερα πως εγώ, ο Ζούλιας Φραγκίσκος, ήρθα σε αντιπαράθεση με τον κύριο Δαμουλάκη....
 
Το μόνο που έκανα, ήταν να αποτυπώσω και να μεταφέρω στους έκπληκτους (όχι όλους) συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους την πραγματικότητα, σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα, ξεκινώντας με τη φράση «έχουμε εκλογές», μεταφράζοντας έτσι την επίθεση της αντιπολίτευσης σε ένα ζήτημα που ουδέποτε έδωσε λύση επί της θητείας της.
 
 
 
Η τακτική τους, να μας κουνάνε το δάχτυλο κάθε φορά που βρίσκουν μπροστά τους μικρόφωνα, είναι γνώριμη και εφαρμόζεται αποκλειστικά προς δημιουργία εντυπώσεων (ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν).
 
 
Η αλήθεια προφανώς δεν τους άρεσε, φτάνοντας έτσι στα γνωστά για τον κ. Δαμουλάκη «γαλλικά», χωρίς εγώ προσωπικά να απαντήσω στις ύβρεις που εξαπέλυε προς όλες τις κατευθύνσεις (αδιάψευστη απόδειξη η αναρτημένη στο YouTube συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου). 
 
 
Άλλωστε αυτές οι συμπεριφορές ήταν, είναι και θα είναι, πάγια τακτική του πρώην Δημάρχου και σημερινού επικεφαλής του πρώτου συνδυασμού της μειοψηφίας.
 
Να τα βάζει με όλους, να κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα, να αφήνει εντυπώσεις με λαϊκισμούς και ύβρεις προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς κανένα δισταγμό και ενδοιασμό.
 
Αλλά μη φοβάστε κύριε Δαμουλάκη, δεν διεκδικεί κάνεις την πρωτιά σας, στην κακοήθη φρασεολογία, τη δίχως ουσία φλυαρία και το κρυφτό πίσω από άλλους.
 
 
 
Εμείς, έστω και καθυστερημένα, δίνουμε την προβλεπόμενη από το νόμο λύση στο πρόβλημα της θέρμανσης των σχολικών μονάδων για την τρέχουσα σχολική χρονιά ενώ ταυτόχρονα προχωράμε τις διαδικασίες για την αντικατάσταση όλων των πεπαλαιωμένων συστημάτων με σύγχρονες και ενεργειακά αποδοτικότερες αντλίες θέρμανσης-ψυξεις .Κάτι με το οποίο εσείς, κατά τη διάρκεια της εννιαετούς θητείας σας, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios