ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευχαριστίες του Μορφωτικού Συλλόγου Μήλου για την εκδήλωση της πίτας

 
Την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023, ο Μορφωτικός & Κοινωνικός Σύλλογος Μήλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα του Συλλόγου, στην Πλάκα.
 
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Νίνος και Παύλος Κοτρωνάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φραγκίσκος Ζούλιας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού τού Δήμου Μήλου κ. Αβέρκιος Γαϊτανής. Διαβάστηκε επίσης χαιρετιστήριο μήνυμα από τον βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τους ομιλητές στον μεγάλο εκλιπόντα (ήδη από το 2020) και άλλοτε εξέχον μέλος τού Μορφωτικού Συλλόγου, Γρηγόρη Μπελιβανάκη. Αναφορά έγινε επίσης και στον απουσιάζοντα κ. Λουκιανό Κόμη, επί σειρά ετών Πρόεδρο του Συλλόγου και σημερινό μέλος τού Διοικητικού του Συμβουλίου.
 
Το Δ.Σ. του Μορφωτικού & Κοινωνικού Συλλόγου ευχαριστεί όσες και όσους τίμησαν τον Σύλλογο με την παρουσία τους στην εκδήλωση, συμβάλλοντας στην επιτυχία τής βραδιάς. Ιδιαιτέρως επιθυμεί να ευχαριστήσει, πέρα από όσους ήδη αναφέρθηκαν, και τους εξής:
 
Τον αναπληρωτή Αρχιερατικό Επίτροπο Μήλου π. Νεκτάριο Σώρρο, που ευλόγησε την πίτα στην αρχή τής εκδήλωσης. Τον κ. Γιάννη Βικελή που ευγενώς προσέφερε την πίτα. Το σουπερμάρκετ "Άλφα" στον Τριοβάσαλο που προσέφερε τις δωροεπιταγές συνολικής αξίας 180,00 ευρώ που αντιστοιχούσαν στο "φλουρί" της πίτας. Καθώς το "φλουρί" (ακόμα) δεν έχει βρεθεί, ο Σύλλογος έχει δηλώσει ότι τα χρήματα θα διατεθούν για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας. Το κατάστημα "Γλαρονήσια" στην Τρυπητή, που προσέφερε τα μεταλλικά καθίσματα. Τον κ. Γιάννη Μάλλη και το κατάστημα "Γλαρονήσια" εκ νέου, που προσέφεραν τα κεράσματα. Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Μαρτάκη και τον εκπρόσωπο της εταιρείας "Imerys" κ. Στέλιο Κουφό, για την τιμητική τους παρουσία. Τα μέλη τού Δ.Σ. άλλων Συλλόγων τού νησιού που επίσης τίμησαν τον
Μορφωτικό Σύλλογο με την παρουσία τους, συγκεκριμένα δε: την κ. Βλάχου από τον Σύλλογο Γυναικών Μήλου, την κ. Ανθούσα Ψαθά από τον Σύλλογο του Πέραν Τριοβασάλου, τον κ. Λιβάνιο από τον Σύλλογο του Τριοβασάλου και την κ. Ειρήνη Κουμαντάκη από τον Σύλλογο της Ζεφυρίας. Τον κ. Θεμιστοκλή Παναγιώτου, πρώην Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου, για τις φωτογραφίες από την εκδήλωση.
 
Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλες και σε όλους!

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios