ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Στη μνήμη του Αθανάσιου Κολιαράκη

Στις 10 Φεβρουαρίου έφυγε από τη  ζωή σε ηλικία 75 ετών, ο τελευταίος προστάτης της Δυτικής Μήλου, ο τελευταίος χειριστής του ΤΙΤΑΝ.

Ο πολυαγαπημένος μας Αθανάσιος Κολιαράκης του Σταύρου (Κολιάρης), ο οποίος ήταν ο τρυφερός και αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας μας.

Μας αγάπησε, μας  λάτρεψε, μας έδινε κουράγιο και ήταν πάντοτε παρών στις μικρές και μεγάλες στιγμές μας. Είχε ένα χαρακτήρα έντιμο, ηθικό, γεμάτο από προσφορά, φιλοξενία, καλοσύνη και ντομπροσύνη, αξίες τις οποίες τις μετέδωσε και σε εμάς. Μας έμαθε να εργαζόμαστε σκληρά, να μην το βάζουμε κάτω και να σεβόμαστε τους γύρω μας.

Ο αναπάντεχος και πρόωρος χαμός του, ήταν αιφνίδιος και μπρος τα μάτια της  συντετριμμένης συζύγου του, η οποία τον στήριξε με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε του βήμα, μέχρι και το τελευταίο λεπτό της ζωής του. Το αίτιο αυτού, ανακοπή καρδίας μετά από πτώση σε ολισθηρό έδαφος. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο αποτελεί ψευδή είδηση, σπιλώνει τη μνήμη του και κλονίζει τη ψυχική ηρεμία των οικείων του. 

Ευχαριστούμε θερμά τους συγγενείς, τους φίλους του και όσους είχαν την τιμή και την ευτυχία να τον γνωρί­σουν, που αποτίμησαν φόρο τιμής και εκτίμησης στην εξόδιο ακολουθία και τον συνόδευσαν στη τελευταία του κατοικία.

Το φως και η καλοσύνη που σκόρπισε με το πέρασμά του από τον προσωρινό αυτό κόσμο, δεν θα σβήσε με τον θάνατό του. Πάντα θα τον θυμόμαστε και πάντα θα τον αγαπούμε.

 

H oικογένειά του

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios