ΜΗΛΟΣ

Μήλος

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΩΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΟ

 

Επανεκκίνηση, αντεπίθεση, αλλαγή συσχετισμών, με αποφασιστικότητα και τόλμη μπροστά στις νέες εκλογές της 25ης Ιούνη!!! Αυτά τα χαρακτηριστικά κυριάρχησαν χθες στη συνάντηση του συντονιστικού και της εκλογικής επιτροπής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Μήλου στο εκλογικό μας κέντρο, παρουσία και του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου.
Το μήνυμα της κοινωνίας ελήφθη στις εκλογές της 21ης Μάη, ήταν οδυνηρό, αλλά η Αριστερά και η προοδευτική παράταξη μαζί με τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, είμαστε εδώ, είμαστε για τα δύσκολα, παλεύουμε με όπλο τις αξίες μας, την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της περιβαλλοντικής ισορροπίας.
Αντίπαλος μας η δεξιά και ο νεοφιλελευθερισμός και όχι οι δυνάμεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης που με τη στάση τους «έκαψαν» την Απλή Αναλογική και την προοπτική κυβέρνησης συνεργασίας και που σήμερα δυστυχώς εξακολουθούν να μάχονται για να αυξήσουν κατά κάτι το μερίδιο τους και όχι για να χτυπήσουν τη δεξιά που κινδυνεύει να γίνει καθεστώς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και στις Κυκλάδες με όπλο το πρόγραμμα του, την αποφασιστικότητα του, αλλά και το έργο του για τα νησιά, δίνει τη μάχη της αντεπίθεσης και της ανατροπής των συσχετισμών, έτσι ώστε στις 25 Ιούνη να γίνει το αδύνατο δυνατό!!!

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios