ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ο τουριστικός επιχειρηματίας και εκπαιδευτικός Νικόλας Ψαθάς υποψήφιος Δήμαρχος Μήλου

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Εγκαινιάζουμε, σήμερα, μία δημόσια μορφή επικοινωνίας μαζί σας, για να σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας να συγκροτήσουμε μια νέα και ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, που θα εκφράσει την ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Η Μήλος αλλάζει. Τα προβλήματα στην καθημερινότητα μας και οι ανάγκες που προκύπτουν από τη δυναμική τουριστική ανάπτυξη απαιτούν ριζικές λύσεις. Το νησί μας, για να προχωρήσει μπροστά, χρειάζεται μακρόπνοο σχεδιασμό, αποτελεσματικό συντονισμό, καινοτόμες και ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες.

Με μία λέξη «Επανίδρυση».

Είμαστε μια πολυσυλλεκτική, ανεξάρτητη και δυναμική ομάδα. Στον πυρήνα μας έχουμε νέα πρόσωπα, στοχεύοντας σε μια μεγάλη ανανέωση των μελών του δημοτικού συμβουλίου και των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων. Επειδή, όμως η διοίκηση έχει συνέχεια, η ομάδα μας θα στηριχτεί και στην εμπειρία προσώπων που έχουν υπηρετήσει στα κοινά και θα εγγυηθούν την ομαλή μετάβαση στη νέα θητεία της δημοτικής αρχής.

Όλοι μας μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο νησί, με επίκεντρο την Υγεία, την Παιδεία, το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Ο τόπος μας ευημερεί από τη συνύπαρξη ποικίλων οικονομικών δραστηριοτήτων με αιχμή του δόρατος την εξόρυξη και τον τουρισμό. Παράλληλα, όμως, πρέπει να διασφαλίσουμε τις αναγκαίες υποδομές που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού.

Σχεδιάζουμε στο παρόν, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Εργαζόμαστε για μια σύγχρονη, αποτελεσματική και ενωτική δημοτική αρχή. Εφόδια μου, ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, η επαγγελματική μου εμπειρία στον χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων, οι μεταπτυχιακές σπουδές ως εκπαιδευτικός και πάνω απ’ όλα η στήριξη και η αποδοχή των συνεργατών μου, που μου έκαναν τη μεγάλη τιμή να με προτείνουν ως υποψήφιο Δήμαρχο, για να οδηγήσουμε τη Μήλο μπροστά!

Σας καλούμε όλους, ενωμένοι, να προχωρήσουμε Μαζί! Με όραμα και προοπτική, για τη Μήλο μας! για τη νέα δημοτική παράταξη.

 

Νικόλαος Δημητρίου Ψαθάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Μήλου

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios