ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Μήλου ο Χρήστος Γαλλης

 

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες του νησιού της Μήλου, φίλοι και φίλες.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτης επίγνωσης του εγχειρήματος, ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα μας για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Η Μήλος το δικό μας νησί, έχει ανάγκη από τον σχεδιασμό μιας νέας αναπτυξιακής πορείας για να διασφαλιστεί η ισόρροπη ευημερία. Οι στόχοι μας αναφορικά με  την ισόρροπη ανάπτυξη στις εξορύξεις και τον τουρισμό, με σεβασμό στο περιβάλλον,  ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σήμερα και του μέλλοντος.

Η ομάδα μας έχει συγκροτηθεί από άτομα που εκπροσωπούν τη νέα γενιά της Μήλου αλλά και με προσθήκες έμπειρων συμβούλων και στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης θα συμβάλλουν στην προσπάθειά μας καλυτέρευσης των υποδομών λόγω της μεγάλης τουριστικής ανάπτυξης.

Ο πυλώνας της υγείας, η διασφάλιση της κοινωνικής πρόνοιας και μέριμνας θεμάτων της δημόσιας υγείας χρήζουν της άμεσης προσοχής μας και σε αυτό θα επικεντρωθούμε. Μαζί με τα θέματα παιδείας και της  πολιτιστικής ανάπτυξης θα δουλέψουμε για την πολιτισμική ανάπτυξη και  την μετάβαση στην πράσινη ανάπτυξη.

Η στιγμή επιτέλους έφτασε για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης για τα έργα υποδομής που επείγουν ώστε να πραγματοποιηθούν.

Η απόφασή μου να τεθώ επικεφαλής μιας δυναμικής και έμπειρης Αυτοδιοικητικής ομάδας που έχει επίγνωση της ευθύνης και τρέφει σεβασμό για κάθε Μηλιό συμπολίτη και Μηλιά συμπολίτισσα, συνάδει με την εμπειρία μου από την ενασχόλησή μου με τα κοινά στον επαγγελματικό στίβο ως Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ενεργός μέλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολλωνίων Μήλου (ΠΟΣ. ΠΟΜ),  με την οικογένεια μου να δραστηριοποιείται στο νησί της Μήλου.

Σας καλώ  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους ανθρώπους, τις αξίες με τις ιδέες και με μια νέα αντίληψη να δώσουμε προτεραιότητα στη Μήλο!

Γίνετε συνοδοιπόροι στην προσπάθειά μας για μια καλύτερη Μήλο αντάξια των προσδοκιών σας!

Για τον συνδυασμό :

ΜΗΛΟΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

Με τιμή,

Χρήστος Αργυρίου Γαλλής.

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios