ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Συνεχίζουμε Έλλη Χωριανοπούλου

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τα παρακάτω για την υποψηφιότητα της κα Έλλης Χωριανοπούλου


Για όλη την δουλειά που έκανες αυτά τα χρόνια, σε κάθε μικρή ή μεγάλη κρίση που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε για να προστατεύσουμε τα νησιά μας.
Αυτή η ομάδα πήρε δύναμη από το πείσμα σου και την εργατικότητα σου. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, παραδίδοντας έργα που βρέθηκαν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως οι πρωτοβουλίες για την Αειφορία αλλά και έργα για τις περιβαλλοντικές υποδομές των νησιών μας. Στη μεγάλη αγωνία της εποχής μας, το Περιβάλλον, εμείς απαντάμε με τον απολογισμό μας που μετρά 21 έργα ύδρευσης, 6 έργα αποχέτευσης, 11 έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης, 14 μεγάλα έργα απορριμμάτων που διασφαλίζουν τις υποδομές που τα νησιά μας έχουν ανάγκη για τις επόμενες δεκαετίες. Μαζί δώσαμε και τη μάχη για τους δασικούς χάρτες των νησιών και κερδίσαμε μια ζωτικής σημασίας νίκη. Με το δικό μας σχέδιο και προτάσεις, όπως κάνουμε και σε κάθε πολεοδομικό ζήτημα που χειρίστηκες με επιστημοσύνη και συνέπεια.
Για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των νησιών και των κατοίκων τους.
Έτσι συνεχίζουμε Ελλη. Με λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα. Οδηγώντας τα νησιά μας μόνο #mprosta

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios