ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Η Μήλος στη WTM του Λονδίνου: Οι επαφές, οι στόχοι και η στρατηγική του νησιού μας

Η ΜΗΛΟΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

 

Σειρά συναντήσεων στην έκθεση WTM στο Λονδίνο και προγραμματισμός νέων επαφών

Εναρμονισμένες με τα νέα δεδομένα της αγοράς αλλά και με την επικαιροποιημένη στρατηγική του ήταν οι επαφές του Δήμου Μήλου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη διεθνή τουριστική έκθεση WorldTravelMarketπου ολοκληρώθηκε στο Λονδίνο.

Οι συναντήσεις του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής κ. Αβέρκιου Γαϊτανή ήταν εστιασμένες στο γαμήλιο τουρισμό, τη γαστρονομία, τα οικογενειακά ταξίδια και τον τουρισμό πολυτελείας με στόχευση στην εκτός βασικής περιόδου προσέλκυση επισκεπτών στο Νησί των Χρωμάτων.

Εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και bloggers από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ισπανία και το Βέλγιο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ. Γαϊτανή για τις εναλλακτικές δυνατότητες που προσφέρει η Μήλος, πέρα από τις βραβευμένες παραλίες της που την κατέστησαν δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Και επειδή το τοπίο προσφέρεται και για τέλεση ή επετείους γάμων και γαμήλια ταξίδια ο σχεδιασμός των επαφών αποτέλεσε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο με προσκεκλημένους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους με εξειδίκευση στη συγκεκριμένη μορφή ταξιδιών. Αρκετοί από τους συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια που είχε τότε οργανωθεί από το γραφείο ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας σε συνεργασία με την MTCGROUP εταιρία συμβούλων του Δήμου είχαν και πάλι την ευκαιρία να συναντηθούν με τον εκπρόσωπο της Μήλου, ενώ μια ακόμα συνάντηση πραγματοποιήθηκε , στη συνέχεια και στην Αθήνα.

Σε ότι αφορά τα ταξίδια πολυτελείας, υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Μήλος ήταν ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που συμπεριλήφθηκε στα  καλύτερα μέρη για ταξίδια το 2024. Το αποκάλυψε το Forbes δημοσιεύοντας τη λίστα του συμβούλου ταξιδιών πολυτελείας OvationNetwork.

Στο ίδιο πνεύμα και, ειδικά στην προσπάθεια επέκτασης της τουριστικής περιόδου, ήταν και το δημοσίευμα του παναμερικανικού ταξιδιωτικού Μέσου TheΤravelμε έδρα τον Καναδά που είχε συμπεριλάβει  τη Μήλο στους προορισμούς που αξίζει να επισκεφτεί κανείς τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, οι συναντήσεις δεν εξαντλήθηκαν στην εκθεσιακή συμμετοχή στο Λονδίνο. Θα συνεχιστούν , μέσω τηλεδιασκέψεων και με άλλους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από την Ιταλία ακόμα και τη Λατινική Αμερική που δεν επισκέφθηκαν το WTM, αλλά, έπειτα από σχετική αλληλογραφία, εξέφρασαν ενδιαφέρον για τη Μήλο.

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios