ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Τριήμερη επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα σε Μήλο και Κίμωλο

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα νησιά της Μήλου και της Κιμώλου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, συμμετέχοντας στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ο κ. Φόρτωμας, βρέθηκε στο νησί της Μήλου, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Μήλου κα Στυλιανή Μαρκαντώνη και μέλη αυτής, αναλύοντας την πολιτική επικαιρότητα και θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία. Επίσης, ο Βουλευτής συνάντησε πολίτες και επιχειρηματίες του νησιού και συζήτησε μαζί τους τα γενικότερα ζητήματα που τους απασχολούν, κάνοντας αποτίμηση της πρόσφατης τουριστικής περιόδου.
Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ο κ. Φόρτωμας ταξίδεψε στην Κίμωλο, όπου συναντήθηκε με κατοίκους του νησιού και παραβρέθηκε στον Εσπερινό των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας της Οδηγητρίας, Προστάτιδος της νήσου, τον οποίον τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος Β'.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Βουλευτής συναντήθηκε με την Έπαρχο Μήλου-Κιμώλου κα Έλλη Χωριανόπουλου και τον Δήμαρχο Κιμώλου κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη, τους οποίους και συνεχάρη για την επανεκλογή τους.

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios